peperka
Fanka BB :)
nie wiedzialam ze daja szpitalna
skoro tak, to problem rozwiazany
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kurcze to ten fotelik z bazą musi być fajny i wygodny... hmm jak sobie pomyśle zapinać najpierw jednego, poźniej drugiego to faktycznie idzie oszaleć..
mam pytanko od kiedy można dawać samą podkładkę pod pupę? Bo tak planuje malucha wozić do max roku w tym małym foteliku (0-9kg), a później odziedziczy po Olku (9-18kg) tylko nie wiem co wtedy z Olkiem. Będzie wtedy miał 4 lata i może będzie ważył z 18-20kg![]()
ale nie mam pojęcia czy ta podkładka jest od jakiegoś wieku czy wzrostu....?
No to kochana rozwiałaś moje wątpliwości bo kupiłam piżamke rozpinaną i zastanawiałam się czy to nie był błąd.Dokupię jeszcze koszule z jedną.Szkoda mi kasy na więcej,bo co ja potem z nimi będę robić?Do porodu przeznacze swoją koszulkę z myszką mikiteż rodziłam w szpitalnej i uważam, że dobrze, bo była trochę zmasakrowana... później mnie zabrali na cc ale wiecie co... nie potrafie sobie przypomnieć w czym wyjechałam z sali operacyjnejnawet nie pamiętam tego pierwszego dnia... hmm co ja robiłam w ten dzień.. eh amnezja
no cóż..
a później leżałam już w swojej piżamce (nie lubie koszul nocnych bo mam je rano pod piersiami - a nogi i pupa goła). Teraz kupie jedną koszulę nocną jakby mi się udało urodzić naturalnie bo wtedy do badania trzeba mieć "szybki dostęp"... i może jakieś dwie piżamki z rozpinanymi koszulkami do karmienia.