reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

mi tez najbardziej podoba sie ta brązowa z szufladami, najbardzierj porządnie wygląda. Natomiast ta z ikei moim zdaniem badziewiaszcza jest. Moja koleżanka ma taką i wcale fajnie nie wygląda.tak w ogóle to mi sie poprostu nie podoba ta cała seria z Ikei, z której jest ten stolik-przewijak. No ale to kwestia gustu.

Dlatego sie wstrzymuje i czekam cierpliwie moze sie uda kupic ta brazowa :tak:sa takie az 3 moze jedna z nich bedzie moja :tak:

reklama
Dziewczyny wlasnie znalazlam to i czekam na odpowiedz i jesli sie uda to jutro jedziemy i kupujemy :)
!BiEJ,B!!2k~$(KGrHqYH-DgEsNUGmk0cBLMlYoZk8w~~_12.JPG

!BiEJdmQCGk~$(KGrHqEH-CkEsLWoOi3GBLMlY32GKw~~_12.JPG

!BiEJg0g!2k~$(KGrHqEH-CcEsLHsEvoMBLMlZG2jdg~~_12.JPG

!BiEJub!!2k~$(KGrHqYH-EYEsNKKWmTiBLMl,Gtnug~~_12.JPG

Bez szafy bo juz mamy :) i nawet bedzie pasowac :)
Z materacem i ta podkladka na komode :) z posciela :)
Za 125 euro + 25 ktore damy za paliwo :) mozna kupic od razu :)
M mowi zeby zapytac czy cos jeszcze spusci z ceny i czekamy na odpowiedz :)

A sie wkurze jak mnie ktos wyprzedzi bo mojemu sie chandlowac zachciewa i sie lakomi na 10-20 euro qurka :/
dziewczyna nie odpisuje a ja mam nerwa :/
Juz bym klikla kupuj i jutro jedziemy odebrac i problem z glowy co robic ?????

Te chlopy ://

i kupione :))czekamy na tel albo wiadomosc i mam nadzieje ze uda sie wszystko zgrac i jutro bysmy odebrali i juz by byl pokoik skonczony :))

nie umiem byc cierpliwa i nerwy mam ze ta babka mi nie odpisuje juz bym chciala miec termin i jutro tam jechac to odebrac ja nie umiem byc cierpliwa :(
Juz marze o skonczonym pokoiku dla malej :))

M oglada 007 a mi to tak na nerwy dziala ze zaraz wybuchne

reklama
Do góry