mloda_mamusia1
Podwójna mama ;)
Mnie do kupna zostało tylko łóżeczko + wyposażenie i wózek.. A tak to wszystko już mam :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No wlasnie baldachimu tez nie chcę, ale skoro już wszedzie dodają w takich aukcjach to najwyżej odsprzedam. A materac czemu nie? Znajomi mi polecają takie własnie. Chętnie posłucham innej opinii![]()
Bardzo fajny ten zestaw z łóżeczkiem:-)
Jeśli chodzi o baldachim to kurz tak naprawdę zostaje na materiale a nie opada na maluszka, tylko wystarczy częściej prać czy wytrzepać - tak mi się wydaje:-)
my wybraliśmy łóżeczko Gluck - Pawełek z szufladą kol . teak:-)
Kochana my dziś oglądaliśmy wózki... i ten też był.. dla mnie na "oko" to oki ale jak chciałam podniesc tak jakbym na krawężnik wjeżdżała to stranie twardy.. tzn, nie ugina się, dlatego odpadł. Zdecydowaliśmy się na jet picasso neo.w przyszlym tygodniu idziemy ogladac ten wozek.
jak bedzie fajny tak jak wyglada to bierzemy :-)
CONECO V4 SPACERÓWKA +GONDOLA+ OCIEPLACZ+TORBA (871353827) - Aukcje internetowe Allegro
ale tam widac amortyzatory.. powiedz.. ich nie da sie regulowac?Kochana my dziś oglądaliśmy wózki... i ten też był.. dla mnie na "oko" to oki ale jak chciałam podniesc tak jakbym na krawężnik wjeżdżała to stranie twardy.. tzn, nie ugina się, dlatego odpadł. Zdecydowaliśmy się na jet picasso neo.![]()
No nam jakoś nie podpasował ten wózio własnie ze względu na te amortyzatory.. Już jak zobaczyłam, że nie mogę na "krawężnik" wjechac to od razu go odstawiłam i nie sprawdzałam..ale tam widac amortyzatory.. powiedz.. ich nie da sie regulowac?
Ja mam 7 ale nie wiem też ile trzeba..Dziewczyny, a ile takich majtasów jednorazowych mniej-więcej potrzeba?