reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

reklama
Bardzo fajny ten zestaw z łóżeczkiem:-)
Jeśli chodzi o baldachim to kurz tak naprawdę zostaje na materiale a nie opada na maluszka, tylko wystarczy częściej prać czy wytrzepać - tak mi się wydaje:-)

my wybraliśmy łóżeczko Gluck - Pawełek z szufladą kol . teak:-)

No wlasnie baldachimu tez nie chcę, ale skoro już wszedzie dodają w takich aukcjach to najwyżej odsprzedam. A materac czemu nie? Znajomi mi polecają takie własnie. Chętnie posłucham innej opinii :tak:

czytaliśmy opinie o materacach i zdecydowaliśmy się na lateksowy, te sa najlepsze (taki materiał jakim wysłane sa inkubatory w szpitalach) no, ale cena wysoka i generalnie, jakby nas nie było stac, to pewnie kupilibyśmy kokos-gryka czy coś.

ooooooo ale mnie mąż wkręcił, aż się popłakałam :zawstydzona/y:
przed chwilką mówię mu o baldachimach nad łóżeczkiem, a on do mnie: moja mama juz dokupiła!
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA a ja batalie niemal przeszłam z tym!! no bo nawet wzór pościeli był skomentowany i ten cholerny baldachim też (bo to takie ładne- nie dla mnie) a ten mi mówi, że mamusia dokupiła!!!!!!!!!!!!!!!
:dry:

Bardzo fajny ten zestaw z łóżeczkiem:-)
Jeśli chodzi o baldachim to kurz tak naprawdę zostaje na materiale a nie opada na maluszka, tylko wystarczy częściej prać czy wytrzepać - tak mi się wydaje:-)

my wybraliśmy łóżeczko Gluck - Pawełek z szufladą kol . teak:-)

no własnie z tego powodu- dziecko to obiekt ruchomy- nie lezy cały czas w łóżeczku, a taki baldachim to minimum raz na tydzien musi byc prany...
no ale jak ktos lubi, to nic mi do tego :-)

E: poza tym my mamy przejścia z alergia na kurz (mąż ma) i ograniczamy wszystko, na czym kurz ma szanse sie zbierać. jak moje dzidzia ma sie tak męczyć, jak on, to ja dziękuję... 2 dni nieodkurzania i już ma męczarnię....

w przyszlym tygodniu idziemy ogladac ten wozek.
jak bedzie fajny tak jak wyglada to bierzemy :-)
CONECO V4 SPACERÓWKA +GONDOLA+ OCIEPLACZ+TORBA (871353827) - Aukcje internetowe Allegro
Kochana my dziś oglądaliśmy wózki... i ten też był.. dla mnie na "oko" to oki ale jak chciałam podniesc tak jakbym na krawężnik wjeżdżała to stranie twardy.. tzn, nie ugina się, dlatego odpadł. Zdecydowaliśmy się na jet picasso neo. :tak:

Co do ubranek to mamy tyyle, że nie miesci nam sie już w komodzie:-D Masa tego:) Dostaliśmy po synku mojej siostry ciotecznej :) Łóżeczko i akcesoria do niego kupują nam jednak znajomi a wózek rodzice jednak:) Turystyczne łóżeczko tez znajomi, także my juz wsio mamy;) Tylko wózio i łóżeczko jeszcze nie w domku, jedynie wybrane, upatrzone;)
Dzis tez kupiłam podkłady poporodowe i majteczki jednorazowe. Nie wiem co jeszcze.. ??

ale tam widac amortyzatory.. powiedz.. ich nie da sie regulowac?
No nam jakoś nie podpasował ten wózio własnie ze względu na te amortyzatory.. Już jak zobaczyłam, że nie mogę na "krawężnik" wjechac to od razu go odstawiłam i nie sprawdzałam..
pokażę Ci ten co my upatrzyliśmy sobie, neo collection nr 4 (chyba:) ) jeszcze co do kolorku to będziemy dyskutowac z M :) :

BABY ACTIVE JET+FOTELIK PREMIERA KOLEKCJI+GRATIS (863084035) - Aukcje internetowe Allegro

wyglada podobnie w sumie.
tylko kurcze ta cena.
ja chcialam wozek do 800 zł, bo boje sie ze nie dam rady finansowo.
Poszlam do rodzicow dzisiaj ze skarbonka z napisem "bryka dla Pawełka" to dostalam od taty 10 zł a od mamy jakie drobne w bilonie....

reklama
Do góry