reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

reklama
mag007 wszystko zalezy od tego co dla Ciebie istotne...
Dla mnie ważne były: pompowane 4 koła, przednie skretne, mozliwosc wpiecia spacerówki w 2 strony, mozliwosc wpiecia fotelika, teleskopowo wysuwany pałak (nie łamany), skórzany uchwyt, spacerówka rozkładana na płasko- kubełkowa odpadała na starcie no i najważniejsze hehe-kolor ;-) Mógł byc ciezkawy bo go nosic nie będę (a zazwyczaj jak pompowane koła to i ciezki). W ten sposób zaopatrzyłam sie w mutsy 4rider.
Ale dla Ciebie inne kryteria moga być ważne wiec ciezko doradzić. Najlepiej wypisz sobie czego chcesz i pozniej z takimi kryteriami szukaj. No i na koniec poczytaj opinie uzytkowniczek na jakims forum bo to co w sklepie dobre nie musi byc dobre w uzytkowaniu.

A co do firm kurierskich to wiem "od środka" ze czesto wcale nie jest wina firmy przewozowej czy kuriera heh Oczywiscie zdarza sie ale bardzo czesto opoxnia sprzedawca- najlepiej poprosic o numer przesyłki i na stronie internetowej mozna sledzic kiedy została nadana i gdzie sie teraz znajduje ( czy odebrana, w jakim miescie, czy na sortowni, czy juz kurier dostał na swój stan). Bardzo czesto okazuje sie ze jeszcze nie została wysłana albo ze sporym opoznieniem a pozniej wine zwalaja na kuriera :nerd: poproscie sprzedawce o numer to sobie sprawdzicie co sie dzieje.

dzieńks kobity

właśnie patrzyłam tez na espiro i mutsy - nie wiem już sama:dry:

koza - masz racje co do kuriera, dzisiaj jeszcze napisze maila do sprzedawcy, bo szlag mnie trafi

ja mam Mutsy Urban Rider :tak: Przy Jasiu mi sie sprawdzil jak najbardziej wiec nie szukam niczego innego oczywiscie :tak:
Kolor uniwersalny - taki cieniutkei paseczki bialo popielate. To jest wersja chyba sprowadzona z Niemiec czy Holandii (kupilismy go jako uzywany) i kola ze szprychami a nie plastikowe

mam podobne upodobania co Koza :-D tzn. wsio co napisałaś tez musi być w moim wózku. Tylko pałąk wole łamany bo dziecko później może samo sobie pchać wózek - a to niezła fajda dla 1,5 roczniaka :tak:
to mój typ... oglądałam... kupuje...
BEXA B4 + FOTELIK samoch koła pompow 11 KOLORÓW (885910874) - Aukcje internetowe Allegro
Skoro takie same upodobania to powinna ten wozek zdyskwalifikować kubełkowa spacerówka bo chyba taka tam jest? I chyba piankowa raczka jest... :confused:Ale ogólnie wózek ładnie sie prezentuje :tak: Mimo ze jestem fanka gładkich "umaszczen" to te kółeczka całkiem, całkiem...

Skoro takie same upodobania to powinna ten wozek zdyskwalifikować kubełkowa spacerówka bo chyba taka tam jest? I chyba piankowa raczka jest... :confused:Ale ogólnie wózek ładnie sie prezentuje :tak: Mimo ze jestem fanka gładkich "umaszczen" to te kółeczka całkiem, całkiem...
właśnie nie ma tam kubełka :tak: rozkadają się plecka do płaskiego, a nóżki osobno :tak: co do rączki to skóry tam nie ma ale słyszałam, że skóra może troche śmierdzieć gdy się łapa spoci :-D ale nie mam doświadczeń w tej kwesti.
A kolorek to chyba wezmę gładką zieleń... bo te kółka troche mi pstrokate... nawet mi się ten czarny podoba...

Ja od poczatku chcę x-landera i jak na razie zdania nie zmieniam,wózek i tak zamierzamu kupić dopiero w marcu więc jeszcze troche czasu na przemyślenia jest:tak:

reklama
właśnie nie ma tam kubełka :tak: rozkadają się plecka do płaskiego, a nóżki osobno :tak: co do rączki to skóry tam nie ma ale słyszałam, że skóra może troche śmierdzieć gdy się łapa spoci :-D ale nie mam doświadczeń w tej kwesti.
A kolorek to chyba wezmę gładką zieleń... bo te kółka troche mi pstrokate... nawet mi się ten czarny podoba...
Kurcze a wyglada jak kubełek. No to super jesli sie rozkłada całość bo jakos nie potrafiłam sobie wyobrazic dziecka spiacego ze zgietymi nogami- co innego niemowlak dla którego taka pozycja naturalna a co innego dziecko ponad półroczne jakie sie wozi w spacerówkach.
A ja własnie uwazam ze pianka chłonie i przez to efekt moze byc nieciekawy- ale mysle ze upałów 40 stopniowych nie uswiadczymy w naszym kraju wiec tragedii nie bedzie czy to skóra czy pianka :-D
Ja kupiłam czarny wozek bo mi sie taki najbardziej podoba i do tego praktyczny- marchewka mu nie straszna hehe

Do góry