reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

Kupiłam biustonosz Alles Mama New 70G i oczywiście obwód o wiele za szeroki :wściekła/y:, fiszbiny takie jakby ich nie było... Nie jestem zadowolona :no:. Ale nic, do spania się może nada.

Do spania?!?!?!?!
Boze, nie wyobrazam sobie spac w staniku!!!!!!!!!!
Ale tez nie pomyslalam, ze mleczusio bedzie mi cieklo ...

reklama
ja poszłam ostatnio do Cubusa kupiłam dwa ładne staniki (była nawet promocja, że 2 za 69zl), które mi się podobają (z fiszbinami) i teraz je przerobie na 'karminiki', tak jak wcześniej wstawiałyście tą instrukcję z jakiejś stronki {karminik}, te staniki do karmienia albo koszmarne albo strasznie drogie, jak dla mnie... :zawstydzona/y:
w pasmanterii dokupiłam sobie też te przedłużki
muszę tylko się zabrać za przerabianie tych staników, ale nie zajmie mi to więcej niż pół godz, więc spox ;-)

Do spania?!?!?!?!
Boze, nie wyobrazam sobie spac w staniku!!!!!!!!!!
Ale tez nie pomyslalam, ze mleczusio bedzie mi cieklo ...
No niestety, ja się bez stanika na noc nie obejdę.

Melissa - internetowy sklep z elegancką, damską bielizną

Taki tylko czarny. O dziwo nawet nawet , ale bez przedłużki się nie obyło bo strasznie ciasny w obwodzie.
Ano, Melissa jest ciasna. Ja raz próbowałam z Melissą, ale mi się nie udało trafić z rozmiarem i się zniechęciłam :baffled:

muszę tylko się zabrać za przerabianie tych staników, ale nie zajmie mi to więcej niż pół godz, więc spox ;-)
Ja planuję przerobić moją Curvy Kate, którą teraz noszę, ale coś się nie mogę za to zabrać...

a ja szukam karuzeli do lozeczka i nie wiem czy taka z plastikowymi czy pluszowymi zabaweczkami, melodia koniecznie,
nie wiedzialam ze tego az tyle jest:-D

jakie zakupilyscie? czy w ogole kupujecie?
My własnie z M dziś kupiliśmy z plastikowymi.. doradziła nam sprzedawczyni bo łatwiej wyczyscic itp. Ja chciałam pluszowe misie.. ale jak się tak głębiej zastanowiłam.. to rzeczywiście te plastikowe mają żywsze kolorki :tak:i wogóle jakoś tak pięknie wyglądają jak wisza nad lóżeczkiem:tak::-) No i cenowo.. tańsze:-p

pluszowe można zdjąć i uprać ;-)
Ale to kwestia gustu tylko :-)

Ja polecam karuzelki z pilotem - całkiem fajny wynalazek i mnie się dość często przydawał.

Dziewczyny jestem mama marcową 2009 i mam pytanie może któraś by była zainteresowana zakupem zabawek dla dzidzi. Zabawki sa firmowe w stanie bardzo dobym wręcz idealnym ich wartość to ok 200zł ja bym chciała 130zł. Najbardziej by mnie interesował odbiór własny jestem z Warszawy, gdyby któraś z Was była zainteresowana proszę o info na priva Dodam jeszcze ze są to zabawki firmy Tiny Love 3 szt, (grający łuk do wóżka, fotelika, leżaczka, dzwonki o pięknym brzmieniu super uspakajające do maty i zabka z gryzakami do maty), przywieszka do wózka bright starts 1 szt, przywieszka do wózka zaba z lusterkiem i fruwającymi owadmi, każdy z nich zawiera szeleszczące elementy, grzechotka z gryzakiem chicco. Zabawki są świetne, polecam

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Z tą melissą to udało mi się za połowę ceny kupić na all.
A tego panache też jakaś promocja była i 0 zł przesyłka. Także trochę taniej mnie to wyszło :tak::tak:

W końcu zamówiłam na allegro pościel i wypełnienie do łóżeczka małego. Długo się nie mogłam zdecydować, bo tyle śliczności jest na rynku - ale się pochwalę:: DREWEX Ciekawe kiedy przyjdzie...:-)

reklama
Do góry