reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

Boshe dziewczyny, weźcie pomóżcie.... :hmm::sad::unsure::oo2: jaki kolor mam zamówić...
mi się podoba zielony, mojemu R. ten brązowy. Ale dziewczynka pewnie będzie często ubrana na różowo, a prznajmniej kocyk będzie różowy i te kolory wózka nie pasują:hmm:
więc myślałam o czarnym.... w sumie taki neutralny, tylko czy gondolka czarna będzie ok... ehhh fotelik mogę wybrać w innym kolorze niż wózek.... POMOCY :szok::szok::szok:
BEXA B3 wózki 3w1 + fotelik samoch KOłA pompowan (910346387) - Aukcje internetowe Allegro

A może ten srebrny? Sama taki kolor wybrałam i myślę że z każdym kolorem będzie dobrze współgrał :-) A tak na marginesie to i tak wszyscy będą się zachwycać małą dzidzią w środku i pewnie nie zwróca uwagi na kolor wózeczka. ;-)

reklama
Boshe dziewczyny, weźcie pomóżcie.... :hmm::sad::unsure::oo2: jaki kolor mam zamówić...
mi się podoba zielony, mojemu R. ten brązowy. Ale dziewczynka pewnie będzie często ubrana na różowo, a prznajmniej kocyk będzie różowy i te kolory wózka nie pasują:hmm:
więc myślałam o czarnym.... w sumie taki neutralny, tylko czy gondolka czarna będzie ok... ehhh fotelik mogę wybrać w innym kolorze niż wózek.... POMOCY :szok::szok::szok:
BEXA B3 wózki 3w1 + fotelik samoch KOłA pompowan (910346387) - Aukcje internetowe Allegro

my mamy ten pierwszy brązowy z żółtym :tak: (S5)
bardzo fajny na żywo :tak:
my mamy kocyki zielone, beżowe i kremowe, więc bedzie pasować, a zresztą nawet nie pomyślałam o tym, jak zamawialiśmy wózek czy kupowaliśmy koce ;-)
a ten S9? kolorki spokojne, więc mozna zaszaleć z kocykiem ;-)

Mi się podoba kolor zielony:-):-):-) A co do gondoli sama sie zastanwailam nad kolorem czarnym ale stwierdzilam ze gondolą bedziemy jeszcze jezdzic w wakacje czyli w najwieksze słonce - oby:-D i ten kolor moze wybleknąć dlatego obstawiałabym za innym kolorekim...mimo ze czerń to zarazem elegancja i taki neutralny kolor:sorry: trudny wybór....
Poza tym czarny materiał się bardzo nagrzewa od słońca i w upały może być dziecku gorąco.

nom jakiś wybrać wkońcu muszę... ale właśnie chyba gładki kolor... ehh może przez wekend będę bardziej zdecydowana. :sorry: dzięki dziołszki za opinie... każdą wezmę pod uwagę :tak::laugh2:

tuttobene fajny ten x-lander, nawet nie wiedziałam, że maja taką kolorystykę :tak: a są te koła dość miękkie? (wiem wiem wymyślam z każdym szczegółem) :-D
u mnie na początku miał być właśnie x-lander ale jak się dowiedziałam, że bexa ma jazde przodem lub tyłem to się uparłam na nią.

Milkshake mnie się podoba kolor zielony i czerwony. Wydaje mi się, że do zielonego kolor różowy nawet pasuje. Ja bym wziłęła kolor czerwony, bo różu nie lubię i wiem, ze moja córcia miałaby kocyki w innych kolorach. Powodzenia w tym trudnym wyborze :-) Mnie naszczęście to ominęło bo dostaliśmy wózek w spadku- kolor brązowy.

reklama
czy one (staniki znaczy) muszą kurna wszystkie być z materiału, przez które widac sterczące brodawy?:eek::eek::eek:

- ja takich nie cierpię, generalnie mam miskę D i normalnie nie kupuję miękkich, bo się wstydzę sterczących "guzików" :eek::sorry:

Do góry