reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

reklama
sprawdz konkretny model, bo to roznie bywa. z tymi fotelikami to czasem jest problem bo sie nie mieszcza do samochodow :)

Wama: a samochod masz z isofixem? bo my mamy mazde z usa i juz go miala. a wydawalo mi sie ze latch to isofix + takie haki na gorze, ale moze to tylko to drugie

peperka ja mam toyota rav4 2006, i wlasnie nie mam nic do tych hakow... latch system to ogolnie chodzi ze fotelik zapinasz pasem ... a dla mnie to ne zdaje egzaminow na kretych drogach...

a ten system isofix juz powinien byc w aucie czy mozna go doinstalowac??? gdzies wyczytalam ze w autach 2006 i nowszych powinna byc opcja do instalacji??
Polusia wasze auto juz to mialo? czy instalowaliscie??

ok sprostowanie... wlasnie bylam w swoim aucie i mam takie dwa metalowe zaczepy w siedzeniu ktore sluza i do LATCH system, i do isofix. Czlowiek ciagle sie uczy. Peperka mialas racje ze isofix to jest ulepszona wersja latch systemu. :)

Dzieki dziewczyny bardzo za oswiecenie... drugie dziecko a czlowiek dlalej zielony w niektorych dziedzinach.

jest super bo mozna ustawic na leząco,ma regulacje:)

Załączniki

• DSC01299.jpg
    DSC01299.jpg
    23,1 KB · Wyświetleń: 33
  • DSC01300.jpg
    DSC01300.jpg
    21,3 KB · Wyświetleń: 34
  • DSC01301.jpg
    DSC01301.jpg
    23,9 KB · Wyświetleń: 34
system mocowania isofix mam w samochodzie a nakładkę musiałam kupić.
dziewczyny mam pytanie może wiecie: jeżeli mam wyłączaną poduszkę powietrzną samochodzie to mogę wozić z przodu?

reklama
Oj tez nie lubie jak Olenka siedzi sama z tylu:( niestety czesto tak jest i juz jakos sie przyzwyczailysmy i jak Olenka czasem marudzi to jej spiewam i od razu sie uspokaja bo wie, za mamusia jest blisko:p

Do góry