reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

dronka ostatnio widziałam w Tesco za 19,99zł takie tylko plastikowe z wysokim oparciem:tak: my jednak polujemy na drewnianą bo nasz kloc już ponad 9kg waży... coś czuję że w sobote dziadki nam taką przywiozą.

polusia puzzle super... gdyby nie to że już kupiłam małemu to skusiłabym się na te co chcesz kupić... są bardzo tanie i kolorowe...ja niestety przepłaciłam bo wydałam 35zł :sorry2:

reklama
A my nie mamy lidla w okolicy:/

Polusia świetne puzlle : tanie i po drugie w tych tradycyjnych puzzlach jak chcesz je przesniesc to wypadaja małe elementy a tu nie bedziesz miala takiego problemu!!

Dziewczyny chce kupic jjutro huśtawke dla córci z okazji jej 6ciu miesiecy:) taka do futryny bo za duzo miejsca nie mamy w domu na wolnostojącą...cos polecacie??

Właśnie dziewczyny ja też się dołączam, chcę kupić maluchowi huśtawkę do dziadków, bo tam duży dom i byłoby gdzie zawiesić więc jak znacie coś fajnego i sprawdzonego to poproszę o namiary.

Puzzle super, tez sie moze skusze. Myslalam o takich z alfabetem, zeby posluzyly potem do nauki ale pewnie bedzie problem z tymi malymi elementami. A co do huslawki to mamy taka plastikowa z oparciem(pewnie widzialyscie na galerii). Jestem z niej zadowolona bo jest bezpieczna, no i Ola szczesliwa:) Wieszamy ja w zaleznosci od pogody albo w domu albo na podworku:) Ale nie wiem gdzie mozna taka kupic bo dostalysmy w prezencie.

No myśmy kupili w sobotę hustawke dla Lilki taką plastikowa z oparciem i mała uwielbia ją. My kupiliśmy w hurtowni dziecięcej, ale widziałam podobne w Realu za 39,90.

reklama
Do góry