reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

Blue a macie regulowana wysokosc tego pchacza? I jesli moge zapytac ile masz wzrostu?
bo kurcze zastanawiam sie czy wziac regulowany czy nie, mam 171 cm i nie chcialabym miec problemu z pchaniem.. :-)
Wiesz, że nawet nie wiem, czy się da regulować... Ja mam 164 cm, ale wydaje mi się, że jest dość wysoko ta rączka.

E: Aha, takiego zginania jak w linku nie mamy

E2: Nasze są takie: http://allegro.pl/sanki-metalowe-z-pchaczem-drewniane-siedzisko-w-wa-i1316171618.html

Ostatnia edycja:
reklama
my zaszalelismy i kupilismy HIT SANKI BABY MERC -REGULACJA RĄCZKI-6 KOLORÓW (1320070362) - Aukcje internetowe Allegro i powiem szczerze nie załuję , , mały jest narazie malutki a przy ziemi jest zimniej - ten spiworek jest dla mnie super, bedzie mu cieplutko , a i posłuża na kilka lat, bo oparcie wykrecane wiec i dla mnie byłyby ok ;) :-D, a i sa leciutkie bardzo.

No my mamy u dziadków zamówione te same. A raczej to oni się zdeklarowali jak zobaczyli na allegro.:tak:

my zaszalelismy i kupilismy HIT SANKI BABY MERC -REGULACJA RĄCZKI-6 KOLORÓW (1320070362) - Aukcje internetowe Allegro i powiem szczerze nie załuję , , mały jest narazie malutki a przy ziemi jest zimniej - ten spiworek jest dla mnie super, bedzie mu cieplutko , a i posłuża na kilka lat, bo oparcie wykrecane wiec i dla mnie byłyby ok ;) :-D, a i sa leciutkie bardzo.

No my mamy u dziadków zamówione te same. A raczej to oni się zdeklarowali jak zobaczyli na allegro.:tak:
o kurka, fajne, ale nie za taka kase...
spiworek mozna przelozyc z wozka, polozyc poduszke pod plecy i jazda.

Blue te Twoje mi sie podobaja, chyba nie bede sie bawic w regulowanego pchacza..

Frotka Ty to zawsze fajne zabawki wynajdziesz i w rozsądnej cenie po tym jak widziałam jak Twoja Milusia pięknie gra kliknę Marcelkowi te cymbałki na Mikołaja.:tak:

reklama
marciaa super pomysł :) chyba tez sobie sprawie takie walizki :)

dziewczyny a powiedzcie mi jaki spiworek polecacie do wozka? Jedno jest pewne nie moze miec Franio welnianego, bo ma alergie:/

Do góry