reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowy rozwój miesiąc po mięsiącu - czyli co już potrafię ... :)

u nas ojciec śpiewa... o matko, komponuje do tego , same hiciory normalnie:-D
zazwyczaj wychodzę jak zaczynają koncert, ale potrafią też spiewać na tarasie więc echo niesie:-D
junior gulga a ojciec śpiewa te swoje kompozycje, dobrze,że glut jeszcze nie rozumie, bo nie wszystkie są dla dzieci:x

reklama
Jaki ja mam koncert ..Igor odkrył że może piszczeć i drugi dzień gardło zdziera a jaką radochę przy tym ma:-)

piszczenie i u nas jest ... az maly chrype ma tak koncertuje, i jeszcze tak dziwnie charcze jak jego tatus jak nowi (am am am am ide cie zjesc) nie wiem jak to wytlumaczyc ... piszczenie jest najgorsze o 5 rano ... szczegolnie jak ja sie poloze spac o 2giej ...

a ja nie wiem czy to późno, wczesnie czy jak ale dzis w czasie zabawy Tymek pierwszy raz się roześmiał na głos, tak jak my dorosli się smiejemy:-D cudne to było:-)

Kamia zgadzam się pierwszy głośny śmiech jest cudny:-)
Moja najwięcej gada, piszczy, śmieje się tuż przed snem jak już wykąpaną, najedzoną odkładam ją do łóżeczka, zaśpiewam jej kołysankę a Marti się rozgaduje na maksa wtedy śpiew, gadanie i zaciesz od ucha do ucha :-D

reklama
Do góry