reklama

mama listopadowa u lekarza!

widze madzik, że idziemy łeb w łeb- ja ma usg na 8maja i też zaczęłam 13tc:) tylko że będzie to już moje 4usg - genetyczne:) wcześniej i tak niewiele widać. A teraz pomacha dzidziuś do nas małymi łapkami.

reklama
Witam:-)
Nie miałam dostepu do netu i nie mogłam wczesniej przekazac Wam wiesci z piatkowych badan.
Bardzo sie ciesze bo pan doktor powiedział ze wszystko jest w porzadku. Dzidzia ma 61 mm, serducho w tempie 154, przeziernośc karkowa ok, kosc nosowa ok:-)
Dodatkowo pobrano mi krew na test podwójny, ale mam sie nie niepokoić, wynik za 2, 3 tyg.
Pozdrawiam listopadowy wątek:-)

VONKA, HANUS - gratuluje, ciesze sie ze u Was wszystko ok po usg.
ASTERIA - trzymam kciuki zeby wszystko bylo ok......ja tez biore duzo duphastonu...i zaczynam sie zastanawiam czy to nie od niego zoladek mnie boli :sorry2:

A ja bylam 24.04 w czwartek u ginki na badaniu i na usg.
No więc.............z dzidzią wszystko ok........ma 2,5 cm......
Fikała koziołki, machała rączkami i nóżkami :-)
Krwiak niestety nadal jest :baffled:......z tabletakmi nie rozstane sie pewnie do okolo 16 tygodnia :sorry2:
Pani dr załozyla karte ciazy.....termin wg OM 22.11, wg USG 27.11....wiec zmienie suwaczek na ten termin wg OM.......choc ten wyliczony przez mnie jest bardziej wiarygodny, no ale nie bede mieszac ;-)
Nastepne usg 15.05 - wtedy bedziemy mierzyc przeziernosc karku :tak:

A to stworek z mojego brzuszka :-D
fcpgrc.jpg

Vonko super wieści :-) Dobrze że jest wszystko ok i będzie już tak do końca :-)
Anetko no piękne maleństwo. Jak super czytać dobre wiadomości i oglądać takie cudeńka:-)

Cudne :-)
ja też się wybieram na 3d4d ale dopiero za jakiś czas, póki co muszą mi normalne foyki wystarczyć ktorych czytelność bez porównania:dry: cuż niemniej lekarz powiedzial że do diagnostyki jego sprzęt wystarczy w zupełności a dla wrażeń warto:laugh2: i poleca:-D:-D:-D, no i rozumię że wszystko ok!!! Cieszę się bardzo:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry