reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

mama listopadowa u lekarza!

Dzieki ANTILKA ;-)
AGATHE - ja sie nie przejmuje tym cisnieniem.....tylko raczej tymi tabletkami.....to nie jest cisnienie ktore nalezy zbijac....farmaceutka sie przerazila jak dowiedziala sie ze przy takim mam brac ten lek :confused:
A takie niskie jak Ty tez zawsze mialam :tak:I z kawa mam identycznie - musze bo inaczej czacha peka....na sen nic nie szkodzi :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Witam dziewczyny. Idę na wizytę do gina 1 lipca i mam wielką nadzieję, ze tym razem dowiem się co to za istotka mam w brzusiu. Strasznie chciałabym dziewczynki, ale mój mąż jest innego zdania, a co się okaże, zobaczymy. Byle tylko zdrowe było. Z moim maleństwem na szczęście jest wszystko dobrze, widać jest silne za mamusią i tak łatwo się nie poddaje. W ostatnim czasie 2 razy byliśmy bliscy śmierci, ja się śmieje, że maleństwu inkubatorek nawala. Miałam problemy z oddychaniem. Początki ciąży naprawdę były dla nas ciężkie, ale muszę się pochwalić, że od jakichś 3 tygodni czuję się lepiej i liczę na to, że to się utrzyma. Życzę wszystkim zdrówka i pozdrawiam.

wydaje mi sie ze przy takim niskim cisnieniu trzeba sie nauczyc zyc z tym. Da sie bo moja mama ma tak samo,,,, ale fakt ze zawsze moniaki mam w kieszeni na szybko kawe w razie czego, szczegolnie przy deszczowej pogodzie:tak: ale ja lubie kawe wiec mi to az tak bardzo nie przeszkadza:-)

Ja bez kawy tez sie nie ruszam, wiem ze teraz za bardzo nie jest wskazane, ograniczylam sporo jej picie, ale jak w szpitalu bylam, to bez kawy cisnienie mialam 90/60, a samopoczucie do bani

ja z przyjemnością zasilam szeregi dziewczynek - wczoraj Lilka zaprzeczyła genetyce i przosądom ( u mojego M od pokoleń rodzą sie wyłącznie faceci! tzn ślubny ma samych braci i kuzynów, podobnie jak ojciec i dziadek, pokolenie Lilki to tez chłopaki!)...będziemy mieli córeczke!!!!!!!!!!!!!:-)

ja z przyjemnością zasilam szeregi dziewczynek - wczoraj Lilka zaprzeczyła genetyce i przosądom ( u mojego M od pokoleń rodzą sie wyłącznie faceci! tzn ślubny ma samych braci i kuzynów, podobnie jak ojciec i dziadek, pokolenie Lilki to tez chłopaki!)...będziemy mieli córeczke!!!!!!!!!!!!!:-)
no to mała podbije serca rodziny jak nic:-D

reklama
Mam pytanie, co z wydzieliną z pochwy?? Czy to normalne?? Bo ja mimo tych dwóch kuracji nadal mam jakąś wydzielinę. Jest biaława... Nic mnie nie swędzi, nic nie piecze, sama nie wiem. Poradźcie coś. :(

Do góry