reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mama! Modnie i szykownie

Dziewczyny kupiłam właśnie tą 1 z Mohito ! Wślizgnęłam się w nią bez problemu, co za radość, uff ! Leży ok i dobrze sie w niej czuję i ten jej środek nie jest biały tylko właśnie w kolorze moich butów :)

Kota dzięki za odkrycie mi tego sklepu :) Mają super ciuchy. Mój Marula przytakuje, co za zgodność ha ha. Kupiłam jeszcze u nich 2 bluzeczki, ale nie ma ich na stronie. Mają też fajne kurtki, bardzo fajne, to następnym razem...

Teraz muszę dobrać torebkę. Szukać ecru, czy ecru z czarnym ? bo czysto czarna raczej nie bardzo, co ? przy butach ecru

Załączniki

• SetWidth700-W3009-99X.jpg
    SetWidth700-W3009-99X.jpg
    8,9 KB · Wyświetleń: 48
reklama
Nastazja a przy mnie kobieta, ze świetną figurą, ale taka około hmm 45+ przymierzała kiecke, która też mi sie całkiem podobała (jako ta druga, przy okazji) Jak ona ją przymierzyła to doszłam do wniosku że dla niej idealna, ale dla mnie już niekoniecznie i nawet nie próbowałam ;)

Załączniki

• SetWidth700-W3417-99X.jpg
    SetWidth700-W3417-99X.jpg
    29,2 KB · Wyświetleń: 53
Kupinosia, pracowałam w firmie Artman (teraz LPP) przy wprowadzaniu Mohito na nasz rynek, mam więc słabość do tej marki, takie moje dziecko trochę, szczególnie dział dzianin ;) torebkę bym wzięła zdecydowanie jasną.

Kupinosia a kiedy to wesele?

Milva jedyny znany mi i w rodzinie sprawdzony (nie na mnie osobiscie co prawda) szampon przeciwłupieżowy to nizoral. Ale nie wiem jak sie ma do spłukiwania koloru. Poza szamponem mozesz jeszcze spróbowac plukac wlosy w wodzie z octem, i co bardzo wazne przy łupiezu dokladnie plukac wlosy. Plukac, plukac i jeszcze raz plukac!

Kupinosia swietna sukienka:))
mnie tez czeka zakup sukienki na wesele ktore mamy 18 maja i tu idziemy do kierownika A wiec wypadalo by szalowo wygladac ale jak patrze na siebie w lustrze to raczej w zadniej kiece nie bede wygladac dobrze:((

reklama
Do góry