reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mama u lekarza

kurde a ja tak ciągle mówię, że nie boję się porodu

poszłam to toalety wcześniej i mam na bieliźnie dwie małe kropeczki krwi
i normalnie jak sobie pomyślałam, że to ten czop to się tak zestresowałam, że szok

ale nic więcej nie ma, ani na papierze ani nic, więc to pewnie nic z tych rzeczy ;/

reklama
Aga - spokojnie, ja mialam to samo co Ty, bralam furagin z witamina c ... podobno tylko z tym dziala. i nie mozna zaniedbac brania tego leku, bo pozniej juz nie podziala... Dodatkowo pilam duzo zurawiny maminej robotki (pomaga na pecherz) od tamtej pory cisza a wyniki jak z ksiazki:-D Powodzenia

Aga ja tez mialam niedawno taka sytuacje z moczem co ty:(( Tylko ze ja mialam jeszcze pieczenie przy siusianiu...
Poszlam do internisty a ten przepisal mi furagin. ( nie jest to najlepsze lekarstwo w ciazy...poczytalam troche w necie i postanowilam wziac ten furagin tylko 2 dni tak zeby przestalo piec. I faktycznie na 2 dzien juz nie bolalo:) Mialam jeszcze tydzien do wizyty u gina wiec czekalam co on mi powie. Przepisal mi jednorazowo antybiotyk Monoural(czy cos takiego) i wszystko mi przeszlo:) Teraz mam pierwszorzedne wyniki:) Mocz jak marzenie:)))

ja dalej w szpitalu. Dzis bede miala wizyte diabetologa. Profil glikemi wyszedl chyba ok. Ale przyplatala sie infekcja w moczu.

oczywiscie niektore z was pisaly ze za bardzo panikuje z tym moczem. A tu w szpitalu w niedziele dostalam strasznych boli lewej nerki. Po bad. Okazalo sie ze mam piasek lub kamienie. Po raz 3 jestem na antybiotykach. Tym razem zwiekszona dawka dozylnie. Nerka strasznie boli, nie spie od 3. Lekarze mowia ze musze to urodzic.
W bad. Moczu wyszlo ze mam erytrocyty, leukocyty, nablonki i bialko.

oczywiscie niektore z was pisaly ze za bardzo panikuje z tym moczem. A tu w szpitalu w niedziele dostalam strasznych boli lewej nerki. Po bad. Okazalo sie ze mam piasek lub kamienie. Po raz 3 jestem na antybiotykach. Tym razem zwiekszona dawka dozylnie. Nerka strasznie boli, nie spie od 3. Lekarze mowia ze musze to urodzic.
W bad. Moczu wyszlo ze mam erytrocyty, leukocyty, nablonki i bialko.

oj, ze panikujesz od razu... po prostu każda wie, że nadmierny stres nie pomaga:tak: a swoja drogą- niestety miałaś racje:-(
jedno co mi przychodzi na myśl, to, że będziesz miała dwa porody!;-)wiem, jak boli nera niestety:wściekła/y:hodowałam ból przez ponad dobę zanim pojechałam na ostry dyżur- myślałam, ze kręgosłup czy co... nie wiem, jaki est ból porodu, ale a priori- juz go wolę- bo przechodzi;-) Trzymaj sie, Dziewczynko!!:-)

reklama
habciu współczuję Ci.Te co pisały ,że panikujesz nigdy tego nie przeżyły i niech tego nie chcą. Trzymam kciuki. :-(

Do góry