reklama

Mama u lekarza

kurde wszystkie puchną a ja nie
bo jak nie urok to sraczka :D
wszystkie jestesmy biedne, założmy kółko stękających babuszek :)

a ten Św. Gerard Majella jest patronem matek rodzących, dostałam od babci obrazek z nim na początku ciąży i tak już go noszę, z tyłu jakaś modlitwa jest, muszę uskutecznić
:D

reklama
kurde wszystkie puchną a ja nie
bo jak nie urok to sraczka :D
wszystkie jestesmy biedne, założmy kółko stękających babuszek :)

:D
Bo jeszcze sobie wykraczesz;-) ....ciesz się że nie puchniesz ..ja tez nie wiem co to opuchlizna w ciąży i jaram sie jak smok ...:-D:-D:-D
Ja jak sie pochwalę że mi cudnie to na drugi dzień coś mi tam doskwiera ..ale tragedii nie ma :tak:...
aga ...ruch jest niezastąpiony .... dobrze gadasz ;-):-p

Hej babeczeki!..ja w tej ciąży nie puchnę tak jak w poprzedniej.

A co u mnie, stara bida jak to mówią ;-) Jakieś tam skurcze się delikatne pojawiają (może od tego że uskuteczniamy najprzyjemniejszą metodę przyspieszania ;-) ) a dziś powtarzałam badania te co miałam za wysokie. I wiecie, chyba mi trochę brzuch opadł bo jak siędze to leży mi na kolanach :-D
Ale dzidzi musi poczekać conajmniej do czw, bo wtedy teściowa do Kuby przyjedzie.

Stopy dobrze jest masowac :-D przyjemne i pozyteczne....

Lezenie z nozkami wyzej mnie pomaga, tak samo jak niektore cwiczenia dla ciezarnych :tak: a co najdziwniejsze to najbardziej spuchnieta czuje sie rano po obudzeniu :baffled: a wtedy zazwyczaj opuchlizna powinna sie zmniejszac - po nocnym odpoczynku

Megusku, maluszek spokojnie poczeka do czwartku. Kiedy będziesz wiedzieć co z tą zakrzepicą??? pewnie pisałaś już a ja przeoczyłam.
Ja też nie puchnę, z Frankiem miałam 3 razy szersze nogi tak mi napuchły, ale u mnie to była chyba kwestia pogody wtedy były okrutne upały. Ale to nawet miało swoje plusu, bo urodziłam i od razu paręnaście kg mniej ważyłam, było to bardzo pocieszające, a teraz nie mogę już sobie wagi tłumaczyć zatrzymywaniem się wody w oraganiźmie tylko po prostu tłuszczykiem.

Lajfik cożeś napisała żeś zmieniła zdanie? ;-)
Golimek usg w czw o 18.30.

Teraz poleguję ...Kuba śpi a ja na allegro muszę kupić rożne rzeczy dla Kuby i zabawkę dla dzidzi.

współczuję wszystkim spuchniętym :-( mi trochę przeszło po chłodnej kąpieli, ale jeszcze wczoraj przy obiedzie nie byłam w stanie pokroić sobie kotleta tak mnie nadgarstki bolały :-(

Kamylka tylko jak pójdę sobie herbatę zrobić to nogi dawaj od nowa to samo :-D:-D:-D.
Także ja teraz wcale się tym nie przejmuje. Może mi skóry nie rozerwie:-D:-D:-D
No wlasnie,taki urok tych ostatnich tygodni:-(
Jak ja jechalam w pazdzierniku do Polski,13 godzin samochodem to tak mi kulfony spuchly ze az chodzic nie moglam,buta zalozyc,nic!Ale polezalam ze 3 godziny z nogami przy suficie:-D i przeszlo.Teraz jest tak samo,ze wystarczy ze napije sie wody i juz mam takie ciezkie te nogi,jakby mi ktos betonowe kapcie zrobil:rofl2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry