reklama

Mama u lekarza

reklama
Właśnie, Meg, kupujesz dla Kuby jakąś zabawkę od dzidzi??? Nathalie kiedyś o tym pisała. Ja się zastanawiam czy nie kupić dla Franka takiej lalki dzidzi, aby mógł się nią zajmować...

a ja mam do was pytanie. Czy zwiększająca się opuchlizna może być jakimś objawem zbliżającego się porodu?? Nie mam na pewno zatrucia ciążowego, zero białka w moczu, ciśnienie chyba w porządku bo nic a nic źle się nie czuje. Tylko te okropne balony, codziennie pobijają rekordy:szok::szok::szok:.
golimek ma może żeby mógł ją lać :-D:-D:-D.

aga niektóre kobiety całą ciążę puchną więc to chyba nie to;-) ale u Ciebie tylko tydzień został więc tak sie pocieszaj:-D u mnie dwa tygodnie zostały i tez myślę, że to przez zbliżający sie poród..ja dopiero przedwczoraj zobaczyłam moje serdelkowe palce u stóp:-D

reklama
Dziewczyny wy wszytskie mialyscie lub bedziecie mialy robione KTG? Mnie lekarz nie zrobi bo w przychodni nie ma :baffled: a nie zalecal abym robila sobie w innym miejscu. Choc slyszalam tez ze w szpitalach wykonuja to badanie jak sie ktos zglosi juz na akcje porodowa

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry