reklama

Mama u lekarza

reklama
ostatnio miewam dziwne uczucie w podbrzuszu i krzyżu. Podbrzusze piecze a krzyż lekko pobolewa. To nie jest silne uczucie, nie boli, ale powoduje dyskomfort. Zastanawiam mnie czy to nie jest jakaś forma skurczów przepowiadających, bo innej wersji tego zjawiska nie znam...
Macica twardniej z dwa razy dziennie ale to nie boli, nie nasila się jak to jest w książce, że skurcze B-H z czasem przechodzą w przepowiadajace, które są bolesne. sama juz nie wiem...

U mnie zaczęlo sie cos dziac:) Twardnieje mi brzuszek, macica jak kamien:) Moze to nic niezwyklego ale przez cala ciaze tego nie mialam, a teraz nagle sie pojawilo:) Czekam juz na Maluszka:) Jutro do gina i zobaczymy co pokaze KTG:) W najgorszym wypadku musze turlac sie jeszcze przez miesiac....a mam juz dosc:(

ostatnio miewam dziwne uczucie w podbrzuszu i krzyżu. Podbrzusze piecze a krzyż lekko pobolewa. To nie jest silne uczucie, nie boli, ale powoduje dyskomfort. Zastanawiam mnie czy to nie jest jakaś forma skurczów przepowiadających, bo innej wersji tego zjawiska nie znam...
Macica twardniej z dwa razy dziennie ale to nie boli, nie nasila się jak to jest w książce, że skurcze B-H z czasem przechodzą w przepowiadajace, które są bolesne. sama juz nie wiem...
Macica cwiczy:tak:Ja z bolami takimi od krzyza w pierszej ciazy chodzilam tak z 1.5 tyg,wlasnie nie byly silne tylko taki dyskomfort powodowaly+ta macica twardniejaca.;-)

reklama
Ja mam podobnie jak samaola. Coraz częściej twardnieje mi cała macica. Mam bóle podbrzusza przypominające miesiączkowe, które często promieniują i wtedy boli jeszcze krzyż. Narazie to wszystko nie jest jakieś super bolesne, jedynie dyskomfort czuję, zwłaszcza nocami.
Jutro pędzę na kontrolną wizytę do lekarza, zatem zobaczymy, co powie, no i może przepowie, ile będziemy jeszcze w dwupaku;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry