larkaa
Fanka BB :)
no to chyba już niedługo urodziszprzeczyściło, skórcze coraz silniejsze ... oj to wróży tylko jedno....
![]()
....ciastko....karmel...CZEKOLADA!!!
Idę jeść, muszę uzupełnić to kilo co straciłam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
no to chyba już niedługo urodziszprzeczyściło, skórcze coraz silniejsze ... oj to wróży tylko jedno....
![]()
Macica cwiczyostatnio miewam dziwne uczucie w podbrzuszu i krzyżu. Podbrzusze piecze a krzyż lekko pobolewa. To nie jest silne uczucie, nie boli, ale powoduje dyskomfort. Zastanawiam mnie czy to nie jest jakaś forma skurczów przepowiadających, bo innej wersji tego zjawiska nie znam...
Macica twardniej z dwa razy dziennie ale to nie boli, nie nasila się jak to jest w książce, że skurcze B-H z czasem przechodzą w przepowiadajace, które są bolesne. sama juz nie wiem...
Ja z bolami takimi od krzyza w pierszej ciazy chodzilam tak z 1.5 tyg,wlasnie nie byly silne tylko taki dyskomfort powodowaly+ta macica twardniejaca.;-)dzięki za wytłumaczenie...jakoś tak czuję, że to to. Czuję niesamowitą ekscytację, że to już tak niedługo!