Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nie no... czuję, że jeszcze poczekam. Nie chcę jechać na IP bo wiem, że wrócę do domu. A wkurza mnie to, że mam te skurcze! Są częste, ale nieregularne! Co kilka minut. Ale nie są na tyle bolesne, żebym wyła z bólu. Jednak poczekam jeszcze jakiś czas zanim się wybiorę na IP. Wolałabym być na miejscu osób, które nie miały tych skurczy. Wy jak je dostaniecie to wiecie, że rodzicie, a ja kompletnie głupieje od tego. Mam chyba najdłuższy poród na świecie. Rodzę już kilka miesięcy![]()
:-(
Wczoraj myslalam ze mnie macica zameczy.... Od 18 do polnocy mialam mocniejsze skurcze niz do tej pory, ale wciaz nieregularne... Najpierw pojawialy sie niemal co chwile i trwaly tylko po 10-20 sekund. Po kapieli nieco sie uspokoily i ustapil bol kregoslupa... Jednak caly czas cos czulam.... Polozylam sie spac ok 22 no i do polnocy przewracalam sie z boku na bok - co 10 lub co 30 minut pojawialy sie bardzo mocne skurcze ale tak krotkie ze juz zupelnie nie wiedzialam co sie dzieje 

No i juz sobie myslalam ze jak te mocne skurcze wroca i beda bardziej regularne to urodze jeszcze dzis
a tutaj od rana cisza i spokoj, ech...
Teraz szykuje sie na rozmowe z polozna.... Conieco jej opowiem o tym jak mi noc minela - zobaczymy co powie 

i to wszystko tak się głupio złożyło, a ja od tego głupiałam. :-(

Nie moglam zobaczyc porodowki, ale wybiore sie we wtorek na jej zwiedzanie ;-) Mam nadzieje ze wtedy nie bedzie oblezenia....
Bo ja juz nie wiem jak rozumiec te skurcze- mimo ze ose sa to nie czuje intuicyjnie jakby zblizal sie porod