Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
tak bolesny że aż mnie skręca. Jak tak będzie to miało wyglądać teraz to ja dziękuję - karmię butelką i mogę brać tabletki, ale najpierw chcę żeby troche się to unormowało .... zresztą tak wydaje mi się że postaramy się od razu jeszcze o synka
Nie wiem czemu mnie tak naszło, bo jedno jeszcze nie ma 2 miesięcy, a nam już w głowie kolejny maluszek 
tak trzymaj ja z drugim synkiem zaszłam w ciążę po 10 m-c i twierdzę że to super sprawa do tej pory wszyscy myślą że to bliżniaki no i wszystko było na bierząco tzn wszystkie problemy no i o radościach nie zapominaću mnie to właśnie trwa drugi okres po porodzietak bolesny że aż mnie skręca. Jak tak będzie to miało wyglądać teraz to ja dziękuję - karmię butelką i mogę brać tabletki, ale najpierw chcę żeby troche się to unormowało .... zresztą tak wydaje mi się że postaramy się od razu jeszcze o synka
Nie wiem czemu mnie tak naszło, bo jedno jeszcze nie ma 2 miesięcy, a nam już w głowie kolejny maluszek
![]()

Jestem wściekła, bo myślałam, ze może z pół roku mnie ta przyjemnośc ominie. 
Nadal mam oponkę, z diety nic nie wyszło, straciłam kilogram i tyle :-( Ech... a mój sie na pewno nie może doczekać, nic nie mówi co prawda, ale ja go znam, długo tak w celibacie nie pociągnie.