reklama

Mama u lekarza

Hej dziewczyny u mnie też zerowe libido albo nawet mniej jak się da. eż tego nie wiążę z tabletkami, niedawno skończyłam azalię i nie biorę więcej, myślę nad jakimś zabezpieczeniem innym, ale mój M nie bardzo chce tzn mówi że po co, że gumki będziemy używać. Ja jeszcze mam obawy co do jakiejś antykoncepcji hormonalnej przez to że byłam niepłodna i żeby zajść w ciążę to musiałam się leczyć i teraz nie wiem jakie będą konsekwencje antykoncepcji bo chciałabym jeszcze mieć drugie dzieciątko za jakiś czas. Mój gin niestety nie bardzo ze mną chciał rozmawiać miał chyba zły dzień i na szybko troche na "odczep sie" dał mi te azalie.
monika mnie też boli przy stosunku nawet bardzo i musimy baaaaaardzo powoli żeby się rozluźniło tam wszystko i mi się wydaje że to właśnie w głowie no bo po czym jak gumek nie używamy i normalnie nie boli. Lekarza nie pytałam bo nie byłam jeszce odkąd zaczęliśmy i boli.

reklama
mnie bolało na samym początku, teraz jest lepiej niż przed ciążą.
i wkurzam się, że nie mamy kiedy ten-ten, bo jak już mamy czas to młoda nie śpi ;/
teraz no mamy czas to...gumki się skończyły ;/

mikimauro Ty to się znasz na wszystkim :-)

A mają Wasze dzidzie czujnik?? My się śmiejemy że Oliwia nie chce rodzeństwa bo jak ona śpi i my się czasem zabierzemy do ten-ten to ta zaraz oczy w pię złotych i zaczyna jęczeć i marudzić hehe normalnie przyzwoitka ;-):-):-)

Niesamowite!!! U mnie tez zero libido!!!! Ale mnie to denerwuje!!! Czytalam ze to wynik karmienia piersią- spadają hormony odpowiedzialne za chcice!!! To dla mnie problem bo M uwielbia sex i wlasciwie chcialby codziennie. Ja przed porodem i troche po tez tak mialam i nie bylo problemu ale teraz kombinuje jak by tu uniknąć zblizenia!!!! Chyba kloda sie ze mnie zrobila:-( a wczesniej bylo wrecz przeciwnie!!! mialam ochote o kazdej porze dnia i nocy!!!! moja mama mówila ze tez tak miala i dopiero po jakimś czasie jej libido wrocilo!!! A w dodatku boli mnie przy "wchodzeniu" wiec nie dosc ze mi sie nie chce to jeszcze boli:(((( Naprawde nie sądzilam ze kiedyś do tego dojdzie, ale teraz czesto kocham sie z M tylko dla niego:(((((((((((((
Libido wróć!!!!!!!!!!!!!!!!!!

monika to mam dokładnie kropka w kropke tak jak Ty sytuację. Na szczęście M nic nie mówi chyba jakoś zrozumiałi się dostosował, chociaż czasem w żartach coś powie na temat ilości zbliżeń np. że już nie pamięta o co w tym chodzi, ale tak serio to jest ok i nie nalega i stara się być delikatny. Z tym bólem to się zastanawiałam dlaczego jest bo przecież nie rodziłam naturalnie tylko CC, a wstydzę się zapytać mojego ginka.

postrzalka dlaczego wstydzisz sie zapytac gina???Wdg.mnie bol przy stosunku 4 miesiace o porodzie to nie jest normalna rzecz Jesli masz jakas infekcje to tylko lekarz moze ci pomoc bo sama raczej sie z tym nie uporasz i nie masz sie czego wstydzic dla niego to zadna nowosc;-)

reklama
No ja wlasnie sie gina spytalam te bóle i powiedzial ze nie ma zadnych medycznych powodow zeby bolalo!!!!! I sugerowal ze problem mam w glowie!!!!!!!!!!! A to nieprawda, bo ja sex uwielbiam i nic sobie nie wymyslam!!!! No i co tu zrobic???? Nawet lubrykant nie pomaga (mamy durexa-czerwonego) boli i kropka a tez rodzilam przez cc!!!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry