reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mama u lekarza

reklama
au au au ale mnie od niedzieli boli ząb i co dziwne on jest blombowany i nie ma żadnej dziurki .Nie wiem co mogę wziąść żeby nie bolał i żeby małemu nie zaszkodziło .A do dentysty jestem na pon zapisana -dopiero au au nawet nie mam siły nic pisać:crazy:

mozesz wziac takze na przemian z apapem nurofen albo jak masz w domu to antybiotyk amoksycyline (duomox, amoksiklav czy jakos tak) bo pewnie cos sie w nim od srodka dzieje.nie zazdrosze bo tez przez to przechodzilam jak karmilam Zuzie i teraz w ciazy tez.trzymaj sie kochana

pbg trzymam kciuki aby nie było to nic poważnego
jolek2 a ja proponuję dołączyć jakąś płukankę , może szałwia ? Na pewno nie zaszkodzi a kto wie może pomoże :tak:

jolek trzymaj się:-) ja się wybieram od porodu do dentysty i jakoś mi się schodzi już ponad pół roku;-) właściwie to już w ciąży powinnam pójść, ale się bałam:sorry:

reklama
Do góry