reklama

Mama u lekarza

reklama
Ja wczoraj dostałam pierwszą @ .Jest tak jak przed porodem nic mnie nie boli Mam nadzieje że tak zostanie
Spodziewałam się ze dostane bo ostatnio mniej karmie i ostatnio cos mi hormony szalały;wysypało mnie parę dni temu ja nastolatke

Ja nie papietam juz ile mialam @ od porodu,wiem jedno byly bardzo bolesne:crazy:od przedwczoraj mam kolejny okres,ale na szczescie tabletki anty daly rade i nie jest tak zle;-)

Po ostatniej wizycie u gina zamienilam minipigulki na tabletki Yaz :szok: hehe jak dla mnie to one sa jakies kosmiczne :-p bo niby zlozone tabletki antykoncepcyjne a opakwanie zawiera 28 tabl. (w tym 24 tabl zlozone i 4 tabl placebo) :sorry2: jak czytalam ulotke to sie czulam tak jakbym po raz pierwszy miala w reku tabletki i nie wiedzialam co z nimi zrobic... tak czy inaczej mam nadzieje ze ten Yaz w koncu unormuje mi okres i plamienia odejda w zapomnienie :tak:

kurcze no a u mnie się potwierdziło złe przypuszczenie :-(:-( mam jakiś guzek w okolicy jajnika, prawdopodobnie to mięśniak. Mam skierowanie na dalsze badania :-(

pbg rób badania i mam nadzieje, że nie będzie to nic złego.

nimfi są dziewczyny, które zaczynają brać tabletki i dla nich ulotka musi zawierać wszystko i być jasno napisana :-p:-p:-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry