reklama
pscółka i spółka
Fanka BB :)
anka - super
Mój od wczoraj pokazuje jaki duży urósł
a i zauważyłam, że już reaguje na swoje imię. W sumie przez przypadek to odkryłam, bo jak go karmiłam to nie reagował na "am", ale jak powiedziałam Szymuś, to za każdym razem głowę podniósł
Mój od wczoraj pokazuje jaki duży urósł
a i zauważyłam, że już reaguje na swoje imię. W sumie przez przypadek to odkryłam, bo jak go karmiłam to nie reagował na "am", ale jak powiedziałam Szymuś, to za każdym razem głowę podniósł
Hania robi no no no, i patrzy w kierunku zadawanych pytań, gdzie Bandy (pies) tik tak, motylki
Reaguje jak mówię popatrz, tu są ptaszki, bo patrzy w prawo i lewo, az je znajdzie. A robi jeszcze puk puk, ale trzeba krzyczeć kto tam, bo inaczej się złości, a kto tam ja bawi 

pscółka i spółka
Fanka BB :)
Ja teraz próbuję nauczyć Szymka robienia pa pa. Jak na razie śmieje się jak ja to robię, ale jeszcze nie powtarza;-)
Dziewczyny, jest sukces, K stanął dzisiaj na czterech
jak pierwszy raz mu się udało, to aż kwiknęłam a on bach na ziemię z powrotem. Potem próbował jeszcze a jak mu się udało, to na kilka sekund
Ale tyłek w górze jest.
Czekamy na pierwsze raczkowanie 
jak pierwszy raz mu się udało, to aż kwiknęłam a on bach na ziemię z powrotem. Potem próbował jeszcze a jak mu się udało, to na kilka sekund oj tak margot.. już za nim biegamy po całym mieszkaniu. i nie wiedzieć czemu kuchnia jest najbardziej atrakcyjna
. od wczoraj siedzi sam bez podpierania się, więc i kąpiele wyglądają inaczej. boski jest styl łączony...raczkowanie s podciągniem się rekami kiedy leży na brzuchu...na kafelkach :-)
reklama
Załączniki
Podziel się: