Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
gratulujęJa już po połówkowym
U Zojki wszystko oki i na swoim miejscuWaży niecałe 420 gram i wielkością zgadza się z terminem wg OM
Nie będę wpisywać wszystkich danych, bo nie ma to sensu... Chyba, że któraś coś chce porównać to proszę pytać ;-)
gratuluję
my byliśmy na podglądzie wczoraj,Jasiek ma 510 g i 38,6 cm,wszystko na swoim miejscu ma a to najważniejsze.
A i mam się umówić w szpitalu na test obciążenia glukozą...
gratulujemy byliśmy na podglądzie wczoraj,Jasiek ma 510 g i 38,6 cm,wszystko na swoim miejscu ma a to najważniejsze.
Mi chodziło o długość twojego szkraba że duża.:-)gratuluje
Czy ja wiem czy taki duzy?). Moja kluska w 22 tyg i 3 dni wazy 540 gram. Mam nadzieje, ze nie bedzie 4 kilogramowa jak sie urodzi hahaha.
Gratuluję ! Ale to Twoje maleństwo faktycznie dużegratuluję
my byliśmy na podglądzie wczoraj,Jasiek ma 510 g i 38,6 cm,wszystko na swoim miejscu ma a to najważniejsze.
Paulina- a Twoja dzidzka ile waży? Moja sie zanosila na drobinke, a teraz taki skok . Nawet lekarz sie zdziwil.