reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie czerwcowe u lekarza:)

reklama
kochana, masz cytologię jak dziewica :D:D:D

no i gratuluję wszystkim dobrych wieści po wizytach!

O tym samym pomyślałam, czyżby niepokalane poczęcie, hahahaha :)

Ja nawet jako dziewica nie miałam I grupy:-D

Hehehehe!! przed ciążą też miałam gr.I, mimo, że przeważnie miałam II, no ale jakby nie było to w ciąży czuję się jak dziewica, bo przez te wszystkie infekcje itp. z seksu nici!! Jak dojdę do siebie po porodzie, będę drugi raz rodziewiczana:-D:-D

gratuluję udanych wizyt!

Ja też jestem po wizycie - lekarzowi nie podoba się szyjka (mam założony pessar) i boi się żebym nie zaczęła rodzić wcześniej. A mam mieć cc więc to nie wskazane.
Dlatego mam zalecenie więcej leżej i się nie forsować.

Ustaliliśmy też wstępny termin cc - 15 lub 20 czerwca :-)
Badania z krwi mam książkowe. A 26 kwietnia usg ;-)

Mały waży 2700 i ułożony główkowo,także już tak zostanie mam nadzieję. Szyjka się skróciła,ale nie mam z tego powodu się oszczędzać. <Lekarz twierdzi,że dobrze by było gdybym za jakieś 2 tygodnie zaczęła rodzić. Także w zasadzie pozostaje mi czekanie. Następna wizyta z usg 8 maja a 2 maja doppler i teraz już co tydzień będę widziała się z lekarzem.Na szczęście za wizyty z dopplerem nie będę płacić. Acha i jeszcze zrobił mi wymaz na paciorkowca.

reklama
Viola- super, ze wszystko super :))
Widzisz, a moj gin ma inne podejscie, chce mnie wrecz z cesarka przetrzymac , bo twierdzi, ze cukrzycowym dzieciom później narzady dojrzewaja . A taka mialam nadzieje na ciecie po 38 t.c. :(

Do góry