reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie czerwcowe u lekarza:)

no to wróciłam!
ciśnienie ok,waga 59,5 kg tętno młodego prawidłowe,skurcze jakie były takie są,czop wypadł,szyjka 1,5 cm,rozwarcia brak!Doktorek powiedział,żebym odstawiła już leki,zalecił jakieś spacery i używanie męża ile mi się będzie chciało :-);-) a jak przez tydzień nic się nie zmieni to będziemy kombinować!
No to gratulacje !!! Ja swojego chlopa używam jak tylko sie da i nic u mnie się nie dzieje szyjka jaka twarda była tak jest i zeroooo skurczy :-(

reklama
Ruda gratki - wygląda na to, że niedługo będziesz miała swoje dziecko na świecie :-).

Ja dzisiaj byłam zrobić ten posiew z pochwy. Nic nie bolało, nawet nic nie poczułam tak naprawdę. Nastawiłam się na ból, szczypanie czy coś w tym stylu, a tu ledwo co nogi zdążyłam rozłożyć a połozna mówi "dziękuję" :szok:. Nawet K. był w szoku, że tak szybko i zapytał się czy robiła mi to w poczekalni.......:-D:-D:-D.

Czytam Was i czytam codziennie i jakoś odpisywać mi się nie chce:zawstydzona/y: Przepraszam :tak:

Kami zdrowka życzę! Ja też w poprzedniej ciązy na tym etapie brałam antybiotyk o chora byłam strasznie i całe szczęście, bo gdybym miała kaszleć przy tych szwach to bym chyba umarła :szok: a tak antybiotyk szybko zadziałał i do szpitala zdrowa poszłam. Tobie życzę tego samego:-)

gkvip, wymiatasz kobieto :-D

Ruda miłego używanka :-D

Ogólnie dziewczyny, super się czyta o waszych wizytach i objawach. Wchodzę tu codziennie i sprawdzam co u której....a już niedługo będę czytać Wasze opowieści z porodówki, bo je uwielbiam :-):wściekła/y:

no to wróciłam!
ciśnienie ok,waga 59,5 kg tętno młodego prawidłowe,skurcze jakie były takie są,czop wypadł,szyjka 1,5 cm,rozwarcia brak!Doktorek powiedział,żebym odstawiła już leki,zalecił jakieś spacery i używanie męża ile mi się będzie chciało :-);-) a jak przez tydzień nic się nie zmieni to będziemy kombinować!

Ruda używał mężulka ile wlezie po później nie będzie można :zawstydzona/y:hiihihihi:-D gratki ;D

Ruda, u mnei szyjka miękka, koło 2 cm......gin mówi ,że moge tak chodzic jeszcze dłuuugo....

ja strasznie zazdroszcze tych ustalonych cesarek na konkretną date kurcze jak ja bym tak chciała :( moja gin. tak nigdy nie robi i musimy czekac aż samo się zacznie... nie lubię tej niepewności.. nie wiem co gdzie kiedy i jak... chciała bym znac datę:D

Po wizycie tylko tyle,ze ctg ok - zero skurczy, USG nie mialam robionego,a na fotelik nie chcialam wejsc,bo ost. po badaniu mnie bolalo,wiec powiedzialam,ze jak nie musze to nie chce. Kolejna wizyta 25 maja - oczywiscie, jak to gin stwierdzil - jak bedziemy miec duzo szczescia,to tego dnia sie zobaczymy,ale do tego czasu powinnam juz tulic malenstwo. Brzuch juz nisko, duzo sluzu - gin. powiedzial - dziecko donoszone mozna rodzic :-D a ja na to,ze byle do soboty (mama moja przyjezdza) i moge rodzic,to sie tylko zasmial.Sama jestem ciekawa ile jescze pochodze.

Gratuluje udanych wizyt. Ach a meza to ja uzywac bede od niedzieli :-p:-D

reklama
Ruda używał mężulka ile wlezie po później nie będzie można :zawstydzona/y:hiihihihi:-D gratki ;D
oj tam,oj tam -Lena my już wprawieni,całą ciążę zakaz,to teraz nadrabiamy,a potem ten miesiąć czy dwa to zleci ;-) :-)

Ruda, u mnei szyjka miękka, koło 2 cm......gin mówi ,że moge tak chodzic jeszcze dłuuugo....
AVO ja mam 1,5 cm i też miękką,ale jeszcze trzyma :wściekła/y:
tydzień temu na wizycie miałam 1,9 cm - specjalnie dzis pytałam,więc w sumie powoli się skraca,

Do góry