reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

mamusie grudniowe:)

Ano aby sie zameldowac to musimy miec potwierdzenie zlozenia dokumentow do odbioru naszej chalupy. A juz sie tak cieszylam, conajmniej jak dita na wino wegierskie;-). A tu lipa.

reklama
ha - no mówiłam o tym odbiorze że lipa:confused2: U nas to samo. Całe szczęście że jestem zameldowana u mamy. A Andrzej u babki,hehe:-p

Ale żeście napłodziły wczoraj:szok::szok::szok:
niejestem wstanie nadgonić:zawstydzona/y:
Powiem tylko jedno zazdroszcze tych wyjazdów:-(
A i pamiętam ze Kate umyłą okienka po 8 latach!!!!! :)))))) (bo nowe)-normalnie powaliła mnie tym:)))
Ja spędziłam dzionek na porządkach + codzienne obowiązki i skończyłam po 23:szok:
dziś dalsza dzień porzadków :-p;-)

Nieistotna współczuje moja zaczeła wstawać po 7 i jestem zła bo wstawała zawsze po 8:-p

reklama
Moja tez wstala sporo wczesniej niz zwykle bo ok 7.30.
Wlasnie gotujemy kaszke...hehe chwilowo instant mleczno-ryzowe sie skonczyly wiec zwykla manne gotuje:)

No i koniecznie zaraz sniadanko i kawusia.
Milego dzionka:):):)

Do góry