reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Loka współczuję:( ale masz rację, to tylko do kwietnia i przecież dla dobra dzidziusia.

Ząbki, echh, mnie też nie ominą, koło 30 tygodnia muszę sobie 3 plomby zrobić, aż mi się słabo robi na tą myśl.

Córa mnie tak kopie od wczoraj, że naprawdę mam jej dość, ona chyba w ogóle nie śpi, łobuz mały. Oczywiście upodobała sobie pęcherz, jakże by inaczej. Zasypianie to jakaś tragedia...

reklama
L-oka bidulko, trzymaj sie! Mam nadzieje ze szybko sie do tego mierzenia przyzwyczaisz.

Dagmar, masz fantastyczne dzieciaki! :) A torcik wyszedl super :)

Zycze Wam Ciezaroweczki zeby wszystkie problemy zostaly w starym roku, a Nowy pelen byl milosci, spokoju i zdrowia!

My tez spedzamy Sylwestra domowo, czyli tak jak najbardzej lubimy :) Maz pojechal najperw na mega zakupy i przywiozl wszystko o czym w ciagu ostatnich tygodni wspominalam ze mialabym ochote zjesc plus stos filmow na dvd ;) Czasami az mnie przeraza to jak on uwaznie mnie slucha ;) Wiec plany wieczorne to otwarty bufet z przekaskami na cieplo i zimno, maraton filmowy i butelka Piccolo ;) W ogole to tak patrzac wstecz to byl fantastyczny rok i moglby sie wcale nie konczyc :)

Witajcie dziewczynki w ten ostatni dzień roku :-)

Życzę Wam wszystkim dużo szczęścia, uśmiechu, radości i wielu wspaniałych chwil w tym Nowym Roku :-) aby Nasze maluszki zdrowe i w terminach poprzychodziły na świat i oby ten Nowy Rok był jeszcze lepszy od Starego :-)

190368_korek_szampan_nowy_rok_2014.jpg

SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU !!!

Załączniki

• 190368_korek_szampan_nowy_rok_2014.jpg
    190368_korek_szampan_nowy_rok_2014.jpg
    20,7 KB · Wyświetleń: 41
Dziewczynki ja tylko na chwilkę w przerwie sylwestrowych przygotowań. 3 zaprzyjaźnione pary z dzieciakami przychodzą, impreza składkowa, ale robota zawsze jest. Sala przystrojona, moja część jedzonka do wyłożenia na stół czeka, jeszcze tylko na bóstwa musimy się porobić :-).

Życzę wam samych cudownych chwil na 2014, terminowych i bezbroblemowych porodów, dumy i radości z naszych maluszków. Do napisania za rok:-)

Dagmar, super masz gromadke!!!

L-oka wspolczuje tego klucia, ale chyba da sie to przezyc. A to pozwoli Ci dobrze kontrolowac diete i byc moze uniknac insuliny. Oby tak bylo.

Ja jestem padnieta. Kolejny dzien nie mam sil, a do tego brzuch sie spina. W ogole nie mam ochoty na tego sylwestra u szwagierki. Mama zabrala Tymka na spacer a ja leze i mam nadzieje ze mi sie poprawi. Nie chcialabym wyladowac o 22 pod pierzynka.

A do tego wszystkiego glodna jestem ale kompletnie na nic nie mam ochoty.

Marciu Kochana Ty i Twój Maluszek jesteście najważniejsi więc jak nie masz ochoty to nie idź nigdzie... Po prostu zrób tak żebyś dobrze się czuła:tak:

reklama
Dagmar, super masz gromadke!!!

L-oka wspolczuje tego klucia, ale chyba da sie to przezyc. A to pozwoli Ci dobrze kontrolowac diete i byc moze uniknac insuliny. Oby tak bylo.

Ja jestem padnieta. Kolejny dzien nie mam sil, a do tego brzuch sie spina. W ogole nie mam ochoty na tego sylwestra u szwagierki. Mama zabrala Tymka na spacer a ja leze i mam nadzieje ze mi sie poprawi. Nie chcialabym wyladowac o 22 pod pierzynka.

A do tego wszystkiego glodna jestem ale kompletnie na nic nie mam ochoty.

a ja mam ochotę na wszystko, właśnie wsunęłam galaretkę z owocami i bitą śmietaną :D tzn wszyscy wsunęliśmy, była w domku to zrobiłam a co :D

Do góry