reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Trochę odpoczęłam i mi się humor poprawił. Łyknęłam nospę więc z brzuchem też lepiej, więc się wybierzemy. Mamy blisko, bo to to samo osiedle, kilkasetmetrów dalej więc daleko do domu nie będę miała gdybym się źle czuła i miała dosyć.

Życzę Wam wszystkim najwspanialszych przeżyć w tym nadchodzącym roku, bezproblemowej końcówki ciąży, lekkich porodów i ślicznych, zdrowych maluszków. No i jak najwięcej radości i jak najmniej problemów. I żebyście zawsze miały wsparcie w najbliższych.

reklama
Kochane, a ja przesyłam Wam pozdrowienia z Białki Tatrzańskiej :-)!!! Co prawda śnieg jest tylko na stoku, ale ja i tak nie jeżdżę więc mi to nie przeszkadza a przynajmniej tak bardzo nie marznę... Sylwester będzie pod stokiem przy grilu więc całkiem fajnie się zapowiada. Ja na szczęście dobrze się czuję Kubuś aż czasem przesadza z kopaniem ale wolę jak się rusza niż jak się nie odzywa ;-)

Wszystkim, którym coś się dzieje bardzo współczuję ale mam nadzieję że te trzy miesiące może z małym haczykiem szybko zlecą i zobaczycie że wszystko się poukłada :-)!!! Będziemy miały śliczne zdrowe dzieciaczki i to będzie najważniejsze a reszta problemów albo się wreszcie rozwiąże, albo przestaną mieć takie znaczenia :-)!!! Ja w każdym razie życzę Wam tego z całego serca!!!

I ogólnie tak mało nam już zostało, że starajcie się (chociaż wiem że ciężko) we wszystkim znaleźć jakąś dobrą stronę i myślcie pozytywnie, co by maluszki jak najdłużej posiedziały w brzuszkach:-)!!!

Tak więc jeszcze raz życzę wszystkiego co najlepsze dla Was, oby wszystkie smutki, troski i obawy zostały z tym starym rokiem a nowy był wielkim i radosnym czasem oczekiwania na wszystko co dobre i cudowne :-)!!!
SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU!!!

I ja happynewyear2014hdwallpapers6.jpg
również dołączam się do życzeń, Wszystkiego Najlepsze

go, oby to co złe zostało w starym roku a to co dobre otwarło nam nowy rok!Pozdrawiam Serdecznie z miasta Kraka!!!

Załączniki

• happynewyear2014hdwallpapers6.jpg
    happynewyear2014hdwallpapers6.jpg
    15,6 KB · Wyświetleń: 34
Kochane foremki
Ja również chcę wam życzyć wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku!!!
Niech wam się spełnią wszystkie marzenia, pogoda ducha nigdy was nie odstępuje, a nasze kwietniowe dzieciaczki niech rodzą się tak jak jest to zaplanowane( nie wcześniej niż po połowie marca), niech będa silne i zdrowe i niosące mnóstwo radości swoim rodzicom!!!:-)

download-happy-new-year-20142.jpg

Załączniki

• download-happy-new-year-20142.jpg
    download-happy-new-year-20142.jpg
    35,2 KB · Wyświetleń: 33
a ja mam skurcze- w sylwestra jeszcze nie rodziłam :O
a tak szczerze nawpychałam się no-spy i magnezu, leżę i mam nadzieję, że jak zasnę to przejdą.

Dzieciaki już puściły z mężem jakieś fajerwerki i wypiliśmy pikolo. Teraz chłopaki jedzą chipsy i tańczą.
A ja... biała sala :dry:

Dagmar zabraniam Ci myslec nawet o tym zeby dzis rodzic! Powiedz corce ze jeszcze ma poczekac pare tygodni! A serio to trzymaj sie i dawaj znac jak sprawy maja. Trzymam kciuki zeby sie skurcze uspokoily!

Dzień Dobry kobitki w Nowym Roku

Ja wczoraj nawet że posiedziałam bez skurczy u Szwagierki. Troszkę też leżałam ale głownie siedziałam w fotelu z ponóżkiem w pozycji półleżàcej:)) Nie powiem o północy plecy już bolały więc zwinęłam się do domku.

A Wy jak tam Foremeczki po baletach?

Dagmar jak się czujesz? Mam nadzieję że nadal w dwupaku...

Witam w Nowym Roku!!!!

U nas sylwester udany. Posiedzielismy we czworke (a wlasciwie w 6, bo jeszcze dzieciaki szwagierki) i czas bardzo szybko zlecial. Tymek poszalal z nami do 21 i padl. Fajerwerki go nie budzily :-) do domu wrocilismy po 3. Ja na szczescie czulam sie w miare dobrze, tylko maly w brzuchu szalal (to dziecko malo co spi!!!!)

Dagmar jak Ty sie czujesz????? Nie strasz nas tak w Nowym Roku!!!! Mam nadzieje ze skurcze nie byly mocne i ze szybko przeszly. Ty jeszcze co najmniej miesiac musisz wytrzymac a najlepiej dwa!!!! Wiem ze wasza gromadka dzieci jest fajna i corcia chcialaby juz do rodzenstwa dolaczyc i do zabawy, ale musisz ja przekonac, ze jeszcze nie czas.

reklama
Dagmar zabraniam Ci myslec nawet o tym zeby dzis rodzic! Powiedz corce ze jeszcze ma poczekac pare tygodni! A serio to trzymaj sie i dawaj znac jak sprawy maja. Trzymam kciuki zeby sie skurcze uspokoily!

jestem w 2 paku- przeszło koło 12 tej. Jeden dzień nie leżałam i klops.
A tak się wczoraj dobrze czułam. Trochę posprzątałam, zrobiłam 2 prania a potem sobie siedziałam. Tylko obiad i garaletka i nic więcej. Nawet nie poszalałam :(

Ja rozumiem, że ta wkładka może macice podrażniać ale aż tak?

Witam w 2014 :)

Do góry