reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

No i co? I d.... 3 godziny regularnych i bolesnych skurczy i koniec. Teraz co jakis czas sie przebudzam i cos mnie tam zlapie ale juz nie tak mocno. No idzie sie wkurzyc!!!! A juz wczoraj mialam pogawedke z mlodym i tlumaczylam mu ze niech sie dobrze zastanowi, albo robimy jedna porzadna akcje albo siedzi spokojnie. Jak widac nie slucha :-(

reklama
Marcia to jeszcze nie powiedziane ze to koniec. U mnie sie rozbujalo.najpierw byly co 10 min, teraz co 5 ale mloda takie akrobacje miedzy odstawia ze wymiekam skurcz tak nie boli

Marcia331 - trzymam kciuki - żeby się w końcu rozkręciło, bo nam się biedna zupeĺnie zamęczysz....
Niunia - mam nadzieję, że teraz faktycznie już jesteś po :-)

U mnie wczorajszy dzień jakiś taki bez sensu - ani nie odpoczęłam, ani nic nie zrobiłam i jeszcze humor do luftu. Dziś przywitało mnie słoneczko, więc liczę, że będzie lepiej.

Marcia, Niunia no niezłe u Was te maratony... Życzę Wam by szybko się już skończyło.
Myślę jak tam nasza Jouluatto... Czy już tuli Oskara? Życzę jej tego bardzo...
U mnie rozkręca się szpital :-( Piąty wymioty gorączka etc, druga co chwilę do kibelka biega, czwarta kaszle i mówi, że boli ją głowa i brzuch.

Jotemko to masz piękną niedziele:confused2: jak ja nie cierpię jelitówki:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Tylko u nas od razu 39,5:szok::szok: A po kilku dniach....krtań.....takiego wirusa złapał już 2 razy w tym roku:wściekła/y::wściekła/y:
Życzę kochana szybkiego powrotu dzieci do formy, a Tobie spokoju:tak::tak:

A mnie dzis złapał skurcz łydki:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: I teraz pięknie utykam-więc nie rodze bo warunków nie mam;-)

Marcia przepraszam, że nie odpisałam wczoraj ale już poległam :) Oczywiście wszystkie możecie pisać do mnie w nocy:) Jak nie usłyszę bo tel troszkę wyciszam to na pewno rano przekaze wszystko i odpisze:(

Jouluatto jeszcze nie pisała. Liczę na to że odsypia poród:) Dam znać jak tylko coś będę wiedziała:) Musze napisac chyba do moi pas bo kurcze w piatek mial miec cc i nic nie pisze?

Marcia, Niunia normalnie współczuję Wam tych alarmów:tak: No nie moze tak raz i po sprawie? Dziewczyny życzę porodu dzisiaj bo jutro uzupełniam wątek dzieciaczkowy:-D

Jotemko no to super niedziela sie zaczeła :no: No ale skoro to jelitówka to moze szybko przejdzie:tak: zycze z calego serca:)

Dziękuję dziewczyny, u nas zaczęło sie już wczoraj. Artur zjadł śniadanie po 9 przed 14 zwrócił wszystko co zjadł i do tej pory tylko pije. Generalnie nie jest tragicznie ale zdrowia to nie ma :-(
Wieczorem tłumaczyłam jedynie Bablowi, że chyba po świętach sie zobaczymy i już nie ma co wariować wcześniej :-)

Dzien dobry u mnie dobrze bylo ale sie skielbasilo.... no ale nie ma co tracic nadzieji moze na obchodzie doktorek wymaca jakies 6 cm rozwarcia ;-)
Jotemka wspolczuje oby ciebie nie dopadlo.

Niunia, Marcia mogly by sie te wasze dzieci zdecydować!
Jotemka no jeszcze jelitowki Ci brakowalo grrr zdrowka i oby Ciebie oominęło.

reklama
Eh niunia my to rzeczywiscie mamy maratony. Teraz znowu zaczyna mnie troche meczyc ale bez szalenstwa. Dzisiaj do tesciow przyjezdza meza siostra z rodzinka wiec bedziemy mieli wesolo. Dzieciaki beda szalaly. A juz myslalam ze jak sie tak zjada to beda swietowali nowego czlonka rodziny ale pewnie nie...

Do góry