reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

MAMUSIE po IN-Vitro

Madzia: dlugo musielismy czekac na tego zabka, Wiki dawala nam juz sygnaly ze cos sie moze zaczyna od 4 msc a tu wyszedl jak skonczyla 7 msc :-) ale radosc jest wielka :-)

Niestety od wczoraj zmagamy sie z okropnym wodnistym katrem. Mysle ze to moze byc wlasnie od zabkow. Prawie cala noc spedzila przy cycu, ma teraz ogromna potrzebe ssania i smoczek dla Niej jest fuj wiec nie ma wyjscia tym bardziej ze widac ze ja boli, kilka razy tak mocno plakala i przy tym sie tak spinala ze ciezko mi bylo ja uspokoic.

reklama
Minni kup taki plyn na zabkowanie camilia nam pomagal. Katar napewno od zabkow bo tez Hania miala. Ale lepiej sprawdzic zeby na gardlo nie poszlo. U nas katar trwal 3 tyg wiec sie przygotuj ;-)

Lenka ja juz chrzcilam ale dla chłopca podobają ki się płaszczyki popatrz na strona szafa krasnala albo abrakadabra polecam ;)
Kasik ja też mam na baterie i działa bez zażutu. Musisz mieć na prąd dla mnie to bez różnicy.
Minni gratuluje ząbka ;)

A u Olusi brak ząbków ale podobno to po rodzicach bo u mnie wyszły wszystkie 4 na raz jak miałam 8 miesięcy .
Dziewczyny na włosy polecam sprawdzone już bo stosuję od kilku lat po każdej stymulacji żel dermena - po miesiącu zauważycie już różnicę a po 3 nowe włosy . Ja jestem już na etapie kilkucentymetrowych odrostów .

Genna teraz w Gemini maja tylko taki sam monitor jak ja kupilam, na baterie :( Ja tez mam instrukcje po polsku ale myslalam, ze cos poplatalam skoro Wy macie do pradu a ja nie wiem jak.

Majka masz taki sam monitor, czy innej firmy ale tez na baterie? Na ile starczaja Ci baterie bo u mnie jest napisane, ze 3 miesiace ale mozna uzywac tylko alkaicznych, akumulatorkow nie.

Hej!
My dzisiaj po szczepieniu moj synek byl bardzo dzielny nawet nie pisnal.
Ku mojemu zaskoczeniu dzisiaj dostal najbardzirej paskudny sloiczek jaki probowalam czyli dynia z ziemniakiem i wciagnal prawie caly, chociaz do tej pory dawalam mu po pol. Powiedzcie czy te zupki jarzynowe sa chociaz trochre lepsze?

Kasik mały ma 5 mc i jeszcze nie wymieniałam od początku i jestem zadowolona bo nie pelętają mi się kable i przedłużki tak więc to też ma swoje plusy. Tak mam angelcare.
Mój Miłosz też zjadł cały słoik dyni z ziemniakami a jego ulubiona to marchewkowa z ryżem dzisiaj to aż wydłubywałam resztki ze słoiczka ;) wczoraj i przed wczoraj jadł na dwa razy duży słoiczek ryż z marchewką i kurczaczkiem zjadł ale szału nie było. Jeśli chodzi o słoiczki babydream to mają ogromny wybór bo z innych ffirm to nawet połowy tego nie widziałam a i te z babydream z mięsem są od 4 mc ;)

reklama
Marcysia też już po całym słoiczku zjada i jarzynówki zdecydowanie są lepsze a marchewka z ryze to juz wogóle mniam. My za chwilkę spróbujemy coś z mieskiem.

Do góry