• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
:-)
Cześć dziewczyny :0)

Kroptusiu, gratuluję synusia. :-D:-DTomuś to bardzo ładne imię :-):-D:-).
To straszne co opowiadasz o porodzie w szpitalu. Niestety w Polsce takie zachowania personelu zdarzają się w wielu szpitalach. Ja jeszcze nie rodziłam, ale też nasłuchałam się wielu nieprzyjemnych historyjek od koleżanek, które już to przeszły... Ciekawe jakby taka baba się czuła jakby na nią ktoś tak wrzeszczał albo ironizował z niej... Ale cóż są ludzie i ludziska :angry:.

A ja w tym tygodniu będę testowała znowu. Tamten test wyszedł negatywnie, ale zgodnie z zaleceniami mojej dr , wzięłam luteinę na wywołanie. Dziś minął 7 dzień jak przestałam brać luteinę i @ nie ma. Bardzo delikatne pobolewa mnie momentami podbrzusze, ale za to intensywniej pobolewają mnie piersi, chociaż nie zauważyłam żeby były nabrzmiałe... sama nie wiem co o tym sądzić i nie wiem ile dni po luteinie można czekać na miesiączkę, ale teścik raczej zrobię. Jak wyjdzie negatywny to chyba będę musiał pójść do lekarza.
A co ciekawe w moim horoskopie - chociaż nigdy w nie nie wierzyłam - jest napisane, że we wrześniu spełni się moje najskrytsze marzenie.:-):-):-). Jak się spełni to chyba zacznę wierzyć :-D:-D:-D.
Trzeba wierzyć:-)

Cześć dziewczyny :0)

Kroptusiu, gratuluję synusia. :-D:-DTomuś to bardzo ładne imię :-):-D:-).
To straszne co opowiadasz o porodzie w szpitalu. Niestety w Polsce takie zachowania personelu zdarzają się w wielu szpitalach. Ja jeszcze nie rodziłam, ale też nasłuchałam się wielu nieprzyjemnych historyjek od koleżanek, które już to przeszły... Ciekawe jakby taka baba się czuła jakby na nią ktoś tak wrzeszczał albo ironizował z niej... Ale cóż są ludzie i ludziska :angry:.

A ja w tym tygodniu będę testowała znowu. Tamten test wyszedł negatywnie, ale zgodnie z zaleceniami mojej dr , wzięłam luteinę na wywołanie. Dziś minął 7 dzień jak przestałam brać luteinę i @ nie ma. Bardzo delikatne pobolewa mnie momentami podbrzusze, ale za to intensywniej pobolewają mnie piersi, chociaż nie zauważyłam żeby były nabrzmiałe... sama nie wiem co o tym sądzić i nie wiem ile dni po luteinie można czekać na miesiączkę, ale teścik raczej zrobię. Jak wyjdzie negatywny to chyba będę musiał pójść do lekarza.
A co ciekawe w moim horoskopie - chociaż nigdy w nie nie wierzyłam - jest napisane, że we wrześniu spełni się moje najskrytsze marzenie.:-):-):-). Jak się spełni to chyba zacznę wierzyć :-D:-D:-D.
Kochana trzymam kciuki mocno:tak:

No niestety, zrobiłam ten cholerny test i nic :-(:-(:-( nadal jedna beznadziejna krecha. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: A @ jak nie było tak nie ma. Dzisiaj mija 9 dzień odkąd odstawiłam luteinę. To już mój 57 dzień cyklu.

Ile jeszcze mam czekać ????

Zaczynam się już wkurzać pomału. Chyba postaramy się jeszcze przez następne dwa cykle, jak będę zażywała te wspomagaczki co mi przepisała moja dr (clo + duphaston) a jak się nie uda to w ogóle narazie sobie odpuszczę.
Trudno, nic na siłę...

Buziolki dla Was i miłego dnia :-):-):-).

agapas tulę mocno, wiem że to przykre jak się widzi I kreskę na tescie.... Nie trać nadziei uda się.. :) na spokojnie... :tak:

A ja jestem teraz przed @
i źle sie czuje :sorry::-( to moj 25 d.c.

Hej Dziewczyny,

Znów mnie chwilke nie było ale cięzkie dni za mną. Wczoraj wylądowałam w szpitalu ze skurczami co 2 minuty. Ale jest już ok. Łożysko bardzo nisko ale ma jeszcze troche czasu na podniesienie się.

gaguniu - ja Ci mogę polecić Arkadiusza Tosiaka. Jak go wrzucisz w wyszukiwarke to wyskoczy Ci gdzie przyjmuje.

agapas - przykro mi Kochana. :-(Jakaś ta Twoja @ strasznie wredna.

kinguś - nic nie mówie, nie zapeszam. ;-)

Kroptusiu - Gratulacje, ucałuj Tomusia od cioci. A jak córa - duma "stara" siostra? Zazdrosna nie jest?

reklama
No niestety, zrobiłam ten cholerny test i nic :-(:-(:-( nadal jedna beznadziejna krecha. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: A @ jak nie było tak nie ma. Dzisiaj mija 9 dzień odkąd odstawiłam luteinę. To już mój 57 dzień cyklu.

Ile jeszcze mam czekać ????

Zaczynam się już wkurzać pomału. Chyba postaramy się jeszcze przez następne dwa cykle, jak będę zażywała te wspomagaczki co mi przepisała moja dr (clo + duphaston) a jak się nie uda to w ogóle narazie sobie odpuszczę.
Trudno, nic na siłę...

Buziolki dla Was i miłego dnia :-):-):-).

Bardzo, ale to bardzo mi przykro - a miałam nadzieje, że się Ci udało!

Ale nie załamuj się następnym razem się uda - trzymam kciuki!!
:-):-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry