Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

WITAM:-)
AGAPAS i inne kobitki starajace się życze aby wam się udało zafasolkowac
AGNIASIAK hehe oj tak dzidzia to przewróci świat ale na dobry świat:-)
MADZIAS jak synus:-)

Madzias ładny avatarekszczesliwa mamusia widać
my już po spacerku....
Patrysiu synuś dobrze,dziękuje że pytasz
A ty jak sie czujesz,jak maleństwo?
mam nadzieje że to przejdzie
ale uspokaja mnie to że maluszek się rusza

na 10 dzien balam sie ze juz wrosly
ale przez te piersi goraczkowalam pond 39 st wiec nie bylam w stanie jechac, teraz juz czuje sie calkiem po porodzie....Spotkalam wczoraj pare bab z przedszkola jak odprowadzilam mala i one kiedy ur. a ja ze 10 dni temu a te w szkou ze w takiej formie jestem, blada jeszcze ale juz chuda bo bylam podobno grubasek niezly i normalnie dzialam
nooo nie dzwigam...Witam sie porannie) lekko i przyjemnie...
U mnie ok, maly spal od 22-5 potem .....
ponizej Tomus w kapieli...noooo nie przepada![]()
To super Kroptusiu,że już z piersiami ok:-) Ja tez miałam chwile ciężko. No to ładnie schudłaś,widze że został Ci tylko kg.Jak ty to robisz?? :-)Witam sie porannie) lekko i przyjemnie...
U mnie ok, maly spal od 22-5 potem do 8 i znow spi tylko cyc i spanie...W koncu zakonczylam walke z brodawkami, to bylo 10 piekielnie ciezkich dni, pogryzione, ropiejaco-krwawiace, piersi jak kamienie bo balam sie z bolu przystawic wiec co 3h karmilam....ja sobie poradzilam bo to moj 2 szkrab, rozmasowalam, ale wylam do sufitu i sciagnelam...juz ok i brodawki sie teraz zagoily... ja przeszlam gehenne choc to 2 dziecko i wiem co i jak a i tka pogryzl
Wczoraj sciagneto mi dopiero szwy szokna 10 dzien balam sie ze juz wrosly
ale przez te piersi goraczkowalam pond 39 st wiec nie bylam w stanie jechac, teraz juz czuje sie calkiem po porodzie....Spotkalam wczoraj pare bab z przedszkola jak odprowadzilam mala i one kiedy ur. a ja ze 10 dni temu a te w szkou ze w takiej formie jestem, blada jeszcze ale juz chuda bo bylam podobno grubasek niezly i normalnie dzialam
nooo nie dzwigam...