Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Cześć dziewczynki :-).
Pojutrze znowu testuję, @ brak i chyba nawet się nie zbliża... dzisiaj już minął 13 dzień jak skończyłam brać luteinę.
Cały dzień czuję nabrzmiałe i bolesne piersi, chociaż nie zauważyłam, żeby się jakoś powiększyły, pobolewa mnie podbrzusze, ale tak jakoś inaczej niż na miesiączkę...
Jeśli to nie ciąża to chyba jakaś choroba... Zobaczymy co będzie w niedzielę. Ale bez względu na wynik testu muszę skonsultować się w przyszłym tygodniu z moim lekarzem, bo to już trochę za długo trwa....
Trzymajcie kciuki dziewczynki oby to nie rokowało niczego złego. Buziaczki :-).

Witajcie
Kroptusia i Madzia- gratulacje- sa cudni
Dziekujem za pamiec ale niestety zaczelismy 8 miesiac staran- przyszla @ po 39 dniach.
Kasiulku- ja pamietam o Tobie i kibicuje nam razem
Buzki

:-)Trzymam kciuki Kochana i nie opuszczaj już nas na tak długo:-)
:-) !!
:-).
tak wiec zaczynam kolejny cykl OSTATNI PRZED STARANIAMI

Cześć Kochane :-) Mam już swoją fasoleczkę !!:-):-) !!
Dzisiaj rano zrobiłam test i wyszły dwie najpiękniejsze pod słońcem, najcudowniejsze krechy. Co prawda testowa bledsza od kontrolnej ale za to gruba i wyraźna :-):-):-). I chociaż za oknem beznadziejna pogoda to w serduchu -same rozumiecie - środek lata... upalnie, gorąco i przeszczęśliwie :-):-).
Jutro rejestruję się do swojej dr i mam tylko nadzieję, że potwierdzi tą szczęśliwą dla nas nowinkę...

Cześć Kochane :-) Mam już swoją fasoleczkę !!:-):-) !!Dzisiaj rano zrobiłam test i wyszły dwie najpiękniejsze pod słońcem, najcudowniejsze krechy. Co prawda testowa bledsza od kontrolnej ale za to gruba i wyraźna :-):-):-). I chociaż za oknem beznadziejna pogoda to w serduchu -same rozumiecie - środek lata... upalnie, gorąco i przeszczęśliwie :-)
:-).
Jutro rejestruję się do swojej dr i mam tylko nadzieję, że potwierdzi tą szczęśliwą dla nas nowinkę...
Kinguś ja mam jakieś kiepskie dni. Niemoc mnie ogarnęła, jak chodze to kręci mi sie w głowie. No i faszeruje sie tabletkami bo wyniki nie najlepsze - hemoglobina w dół od samego początku. No ale ciesze się bo maluszek harce niezłe odstawia i to dzięki niemu jakoś pomału do przodu.maggie co u ciebie? jak sie czujesz i jak dzidzia w brzusiu)) widze ze synuś bedzie!:-) pozdrawiam ciepło.
Ja od października startuje ;-) tym razem juz fest![]()

Dziękuję, co do imienia to brak pomysłów. Jakoś nic nam się nie podoba.
WOW - super, gratulacje :-):-):-)
kasiulek - miło że wpadłaś. Fajnie zobaczyć Twoją buźkę na avatarku.
Madziaas standardowo buziaki dla Kacperka przesyłam, śliczne fotki - Mały rośnie jak na drożdżach. A jaki masz wózeczek bo ładnie wygląda a ja na etapie poszukiwań jestem
no i oczywiście całusy dla Kroptusiowego Tomeczka :-)