• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Hej dziewczyny :-) no właśnie ja też wczoraj nie mogłam znaleźć tego wątku i trochę się zdenerwowałam, że ktoś tam namieszał. Ale dobrze, że już jesteście z powrotem :-):-D:-).

Pozdrawiam cieplutko :-):-):-).

Kurka.. nareszcie wątek odnalazłam:tak:
Ktos nieźle nabałaganił:wściekła/y: Jak tak można kobietom wątek przenosic, grrr:no:
A tak co u mnie:
Ja jakoś mam dziś dobry dzień:tak::biggrin2: Byłam na wizycie, wszystko oki, obejrzałam serial w tv, mąż poszedl do pracy a ja pranie robię (ręcznie bo nie mamy pralki:no:) Jeszcze została mi jedna ogromniasta micha i dwie mniejsze do przeprania:tak:Rąk już nie czuję, ale prac trzeba:-D Nieraz zanosimy pranie do teściów albo do babci do mieszkania obok:tak:Ale ja wolę sama sobie uprac:eek::confused2::-DDzień mi szybciej minie i M wróci niebawem:tak: Eh.. jeszcze tylko kupa zmywania jest..:-DNo ale jak się sprężę to dam radę przed przyjściem M z pracy:tak:

Obyś miała do końca ciąży takie dobre dni :-):-):-) tylko się za bardzo nie przemęczaj z tym praniem i sprzątaniem :-):-D:-D...

Dziękuję kochane :-):-D:-).
Na środę wieczorem zarejestrowałam się do mojej dr żeby potwierdzić. Mam nadzieję, że bedzie wszystko ok :-):-):-).

Wczoraj całe popołudnie zaglądaliśmy z mężusiem na test czy na pewno są te dwie kreseczki :-):-):-) poprostu niedowierzamy :-D:-D:-D.

Pozdrawiam i również życzę miłego poniedziałku...

Gratulacje :)

Ale piękne słońce za oknem, aż chce się życ:-)
Ja kończę herbatkę pic i się zastanawiam co by tu zjeśc na śniadanko:-p
Zjadłam dwa prostokąciki Ww i tak się zasłodziłam, że :szok::-D
M się uczy od rana bo jutro ma poprawkowy egzamin na uczelni. I znowu wycieczka:laugh2: Ale zdolny jest to zaliczy;-):-)
A ja niedlugo skocze na pocztę po kaskę, alimenty tata przesłał, więc opłaty się zrobi:tak:I może do biblioteki się wybiorę bo w końcu trzeba zacząc pisac tą prace mgr bo jak się zacznie październik i wyjazdy do szkoly na weekendy to ciężko mi będzie pewnie.. a jeszcze z brzuszkiem to już wogóle;-)
Obyś miała do końca ciąży takie dobre dni :-):-):-) tylko się za bardzo nie przemęczaj z tym praniem i sprzątaniem :-):-D:-D...
Ah dziękuję:tak: Nie juz na razie spokój z praniem, bo nie mam już gdzie wieszac:-D Cały balkon w praniu, dwie suszary stoją, masakra jakaś:szok::-D Ale do prania rzeczy jeszcze są..:tak::-)

Agniesiak Ty się nie objadaj ww na śniadanie tylko zjedz porządnie heh :-)
Ja to już odpuszczam sobie slodycze bo za gruba jestem :confused2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry