Hej dziewczynki, tu rzeczywiście coraz puściej, a szkoda :-
eek: Zaglądałam tu do południa ale nikogo nie było....
Coś mnie dzisiaj brzuch pobolewa i czuję większe zmęczenie.
Zaczęłam brać dzisiaj duphaston bo mi dr powiedziała, żebym sobie wzięła przez 20 dni po jednej tabl. na uzupełnienie progesteronu, że to tylko wpłynie pozytywnie na ciążę i umocni ją...
.
Madzias Kochana, teraz to tak będziesz miała przez jakiś czas, ale to są uroki macierzyństwa, tzn. ich ciemniejsza strona... hihi... Czas tak szybko leci, że pewnie niedługo sama odczuję to co Ty teraz :-):-). Ale niedługo jak Twój synuś zacznie posyłać pierwsze uśmiechy to wynagrodzi Ci tym każdą nieprzespaną nockę.
A co do suwaczka to chętnie wkleję tylko muszę znaleźć chwilę, usiąść do tego i rozgryźć jak to się robi :-);-):-). Ale niedługo na pewno dodam... :-):-).
Papa, miłej nocki.
Coś mnie dzisiaj brzuch pobolewa i czuję większe zmęczenie.
Zaczęłam brać dzisiaj duphaston bo mi dr powiedziała, żebym sobie wzięła przez 20 dni po jednej tabl. na uzupełnienie progesteronu, że to tylko wpłynie pozytywnie na ciążę i umocni ją...
.Madzias Kochana, teraz to tak będziesz miała przez jakiś czas, ale to są uroki macierzyństwa, tzn. ich ciemniejsza strona... hihi... Czas tak szybko leci, że pewnie niedługo sama odczuję to co Ty teraz :-):-). Ale niedługo jak Twój synuś zacznie posyłać pierwsze uśmiechy to wynagrodzi Ci tym każdą nieprzespaną nockę.
A co do suwaczka to chętnie wkleję tylko muszę znaleźć chwilę, usiąść do tego i rozgryźć jak to się robi :-);-):-). Ale niedługo na pewno dodam... :-):-).
Papa, miłej nocki.

:-)
ale wiadomo weekend się zbliża to i pogoda się psuje... hehe...