• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Mi też jest to w sumie obojetne, bo zamierzam się porządnie wyspać w weekend i wyluzować. To mój ostatni wolny weekend, za tydzień zaczynam już zjazdy na uczelni... na szczęście ostatni rok:tak::-D:-)
Już za tydzień zaczynasz zjazdy:szok:Szybko;-) Ja też od października zaczynam ostatni rok:tak: Ale może się przeciągną wakacje jak w tamtym roku:-p Zaczeliśmy zjazdy pod koniec listopada:-D Teraz mam mniej przedmiotów to moze tez tak bedzie;-)

reklama
Już za tydzień zaczynasz zjazdy:szok:Szybko;-) Ja też od października zaczynam ostatni rok:tak: Ale może się przeciągną wakacje jak w tamtym roku:-p Zaczeliśmy zjazdy pod koniec listopada:-D Teraz mam mniej przedmiotów to moze tez tak bedzie;-)
Ja tez bedę miała mniej przedmiotów na ostatnim roku, ale właśnie tak wcześnie zaczynamy bo narazie mają być zjazdy tydzień po tygodniu, a potem od listopada do końca semestru juz tylko raz w miesiącu :-). Pewnie chcą teraz nadrobić, żeby później dać nam więcej luzu.... mama przynajmniej taką nadzieję... chyba, że się myle i podokłądaja jakieś zjazdy bo się niewyrobią - tak jak to było w zeszłym roku :baffled::eek::baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry