• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

No właśnie będę się starała :-):-D :-) tylko coś mnie brzuch boli od wczoraj i trochę się tym denerwuję... gdzieś wyczytałam, że na początku brzuch może boleć bo miednica się rozszerza i przygotowuje miejsce dla maluszka... też tak miałyście na początku ??
Tak, mnie brzusio bolał jak na @:tak: i potem tez pobolewał. Wszytko teraz tam przechodzi rewolucję, dlatego. Ja tez plamilam brazowym śluzikiem ale krótko:tak:

A u mnie pogoda super świeci słonko i jest gorąco :-)
To tak jak u mnie:tak::-)

reklama
Ja tez bedę miała mniej przedmiotów na ostatnim roku, ale właśnie tak wcześnie zaczynamy bo narazie mają być zjazdy tydzień po tygodniu, a potem od listopada do końca semestru juz tylko raz w miesiącu :-). Pewnie chcą teraz nadrobić, żeby później dać nam więcej luzu.... mama przynajmniej taką nadzieję... chyba, że się myle i podokłądaja jakieś zjazdy bo się niewyrobią - tak jak to było w zeszłym roku :baffled::eek::baffled:
U mnie to zawsze zjazdy mam w dwa weekendy w miesiącu:tak: Ostatnio miałam w 3 i 4 weekend miesiąca zjazdy, ciekawe jak bedzie teraz:tak::-)
I mam tylko sobota, niedziela zajęcia:-) Bo na pierwszym i drugim roku to miałam też w piątki:baffled:

Tak, mnie brzusio bolał jak na @:tak: i potem tez pobolewał. Wszytko teraz tam przechodzi rewolucję, dlatego. Ja tez plamilam brazowym śluzikiem ale krótko:tak:

no właśnie rewolucja daje o sobie znać... ale dobrze, że coś się dzieje...
Nie denerwujcie się na mnie jak czasem zapytam was o jakieś pierdoły:tak: To wszystko jest takie nowe :-):-D:-). Nawet jak lekarz coś powie, to mimo tego, że ufam swojej dr, to i tak wolę was podpytać i wiedzieć, że wy też tak miałyście i że to normalne objawy :-D:-):-D

no właśnie rewolucja daje o sobie znać... ale dobrze, że coś się dzieje...
Nie denerwujcie się na mnie jak czasem zapytam was o jakieś pierdoły:tak: To wszystko jest takie nowe :-):-D:-). Nawet jak lekarz coś powie, to mimo tego, że ufam swojej dr, to i tak wolę was podpytać i wiedzieć, że wy też tak miałyście i że to normalne objawy :-D:-):-D
Nie denerwujemy się Kochana:-) Ja też zawsze wolę zapytac:tak:
No ale suwak to już mi tu wklejac:-p:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry