• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

ja tak jeszcze do niedawna miałam:tak: Jadłam tylko wtedy gdy uslyszałam, ze mi w brzuchu burczy:-D Bo tak to mogłabym nic nie jesc:tak: nawet schudłam. Na pierwszej wizycie ważyłam 63,6kg a na drugiej już 62,5kg. Własnie przez ten brak apetytu:tak:Ale we wtorek byłam na wizycie i znów mam 63,2kg:zawstydzona/y::-)
Ja też na początku ciąży schudłam,ale potem to już poleciałooo i kg przybyły

reklama
Jedz jedz kochana owoce i warzywa.Ja jadłam baardzo dużo owoców,warzyw a pod koniec ciaży to już całkiem i jak sie mały urodził to położna spytała co ja jadłam w ciąży że malutki ma taką ciemną karnacje-bo ja biała jak ściana:-D
Też bym chciała, żeby nasz Dziubasek po urodzeniu miał ciemniejsza karnację:tak: Słyszałam, żeby pic dużo soku marchwiowego to tak będzie:tak:Ale nie wiem czy to prawda;-)
ja też wcinam duuużo owoców i warzyw:tak:

No właśnie, i tak pewnie potem dostane wilczego apetytu i tak, więc narazie póki nie chce mi się jeść to się nie zmuszam... Jeszcze pewnie zdąże się poobżerać :-):-D:-D

Mam porobić wyniki i przyjść do niej w przyszłym miesiącu, nie wyznaczyła dokładnie kiedy, muszę się dopiero zarejestrować, ale z tym nie będzie problemu...
Ja to od razu się rejestruje na wizytę za 4 tygodnie jak wyjde tylko od doktora z gabinetu:tak:Od razu mowię położnym, żeby mnie zapisały na kolejną wizyte za miesiąc bo u mojego gin sa straszne kolejki:tak:A ja chodze na NFZ:tak:

Ja chodzę prywatnie bo umawiam się zawsze wieczorami, żeby nie zarywać pracy i pewnie całą ciąże też tak będę robiła. A jak się rejestruję to z reguły z tygodnia na tydzień a czasem nawet szybciej. Chociaz tez ma duzo pacjentek, ale ma dobrą organizację. Na kase chorych to czekałam czasem miesiąc a czasem półtorej miesiąca.

reklama
Ja też chodziłam prywatnie,ale zapisywałam sie zaraz po wyjściu od niego.Zresztą nadal chodze do tego lekarza bo jest na prawde fajny

A pracuje w szpitalu ?? Zajął się Tobą w szpitalu i po porodzie ??

Bo moja dr właśnie nie pracuje w szpitalu i tego bardzo żałuję. W naszym szpitalu lekarze to debile, już nie będę mówiła bo aż wstyd... a pielęgniarki jeszcze gorsze. Aż strach pomysleć... ale narazie nad tym się nie skupiam. Być może wykupię sobie prywatnie położną labo pojade do drugiego szpitala urodzić w mieście obok.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry