• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

no właśnie rewolucja daje o sobie znać... ale dobrze, że coś się dzieje...
Nie denerwujcie się na mnie jak czasem zapytam was o jakieś pierdoły:tak: To wszystko jest takie nowe :-):-D:-). Nawet jak lekarz coś powie, to mimo tego, że ufam swojej dr, to i tak wolę was podpytać i wiedzieć, że wy też tak miałyście i że to normalne objawy :-D:-):-D
Pytaj pytaj:-)

reklama
Wiesz co Aguś chciałam wczoraj wkleić suwaczek, ale usiadłam do tego za późno i byłam już strasznie zmęczona dlatego odpuściłam sobie jak musiałam podać przyblizona datę porodu, bo ja jeszcze tak naprawdę mało co wiem. Na następnej wizycie dr załozy mi karte ciąży i poda pewnie przyblizoną datę porodu. Ale popatrzę dzisiaj popołudniu, może znajdę inny suwaczek narazie...

Wiesz co Aguś chciałam wczoraj wkleić suwaczek, ale usiadłam do tego za późno i byłam już strasznie zmęczona dlatego odpuściłam sobie jak musiałam podać przyblizona datę porodu, bo ja jeszcze tak naprawdę mało co wiem. Na następnej wizycie dr załozy mi karte ciąży i poda pewnie przyblizoną datę porodu. Ale popatrzę dzisiaj popołudniu, może znajdę inny suwaczek narazie...
A kiedy masz następną wizytę?
No to czekamy na datę porodu:tak::-)

Widze że zachcianki są;-) Ja chipsów nie moge,a strasznie lubie:sorry2:
ja ogólnie lubiłam w ciąży czasem skubnąc chipsa no ale rzeczywiście zachcianki są:tak: I to takie dziwne.. bo rzeczy, które lubiła teraz mi nie podchodzą:-)

Widze że zachcianki są;-) Ja chipsów nie moge,a strasznie lubie:sorry2:

Pewnie dlatego, że karmisz synusia :-):-D. Musisz uważać na niektóre rzeczy...
Ja wam powiem, że w ogóle nie chce mi sie jeść narazie. Nawet jak jestem głodna...w żołądku czuje głód, a przez gardło nic nie chce mi przejść. Więc wcinam narazie same owoce, warzywa i piję soki, bo jednak coś tam muszę zjeść :tak::-):tak:

Ja wam powiem, że w ogóle nie chce mi sie jeść narazie. Nawet jak jestem głodna...w żołądku czuje głód, a przez gardło nic nie chce mi przejść. Więc wcinam narazie same owoce, warzywa i piję soki, bo jednak coś tam muszę zjeść :tak::-):tak:
Jedz jedz kochana owoce i warzywa.Ja jadłam baardzo dużo owoców,warzyw a pod koniec ciaży to już całkiem i jak sie mały urodził to położna spytała co ja jadłam w ciąży że malutki ma taką ciemną karnacje-bo ja biała jak ściana:-D

ja tak jeszcze do niedawna miałam:tak: Jadłam tylko wtedy gdy uslyszałam, ze mi w brzuchu burczy:-D Bo tak to mogłabym nic nie jesc:tak: nawet schudłam. Na pierwszej wizycie ważyłam 63,6kg a na drugiej już 62,5kg. Własnie przez ten brak apetytu:tak:Ale we wtorek byłam na wizycie i znów mam 63,2kg:zawstydzona/y::-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry