• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

A pracuje w szpitalu ?? Zajął się Tobą w szpitalu i po porodzie ??

Bo moja dr właśnie nie pracuje w szpitalu i tego bardzo żałuję. W naszym szpitalu lekarze to debile, już nie będę mówiła bo aż wstyd... a pielęgniarki jeszcze gorsze. Aż strach pomysleć... ale narazie nad tym się nie skupiam. Być może wykupię sobie prywatnie położną labo pojade do drugiego szpitala urodzić w mieście obok.
U mnie to wyszło tak że mój lekarz zwolnił sie przed moim porodem z tego szpitala bo dostał lepsza oferte.Ale zajeli sie mną jego koledzy bo wiedzieli,że jestem od niego:-)

reklama
U mnie to wyszło tak że mój lekarz zwolnił sie przed moim porodem z tego szpitala bo dostał lepsza oferte.Ale zajeli sie mną jego koledzy bo wiedzieli,że jestem od niego:-)

Aha, to super :-). Najważniejsze, że wszystko jest teraz wporządku :-):-)
Kiedyś chyba Kroptusia opowiadała o zachowaniu personelu szpitala w stosunku do pacjentki.. :baffled: u mnie jest podobnie - niestety:-(:wściekła/y::-(. Zachowują się jak nieprofesjonaliści, ale cóż... są ludzie i ludziska :wściekła/y::-(:wściekła/y:. Musimy przez to przebrnąć...
Ech... jeszcze mam trochę czasu na martwienie się tym :tak:;-):tak:.

Aha, to super :-). Najważniejsze, że wszystko jest teraz wporządku :-):-)
Kiedyś chyba Kroptusia opowiadała o zachowaniu personelu szpitala w stosunku do pacjentki.. :baffled: u mnie jest podobnie - niestety:-(:wściekła/y::-(. Zachowują się jak nieprofesjonaliści, ale cóż... są ludzie i ludziska :wściekła/y::-(:wściekła/y:. Musimy przez to przebrnąć...
Ech... jeszcze mam trochę czasu na martwienie się tym :tak:;-):tak:.
Wiesz wszędzie sie trafiają tacy ludzie,ja trafiłam na pooperacyjnej na niezbyt fajna babke

reklama
WITAM:-)
Mówicie tu o wizytach to ja powiem że mam elegancko:-)
Chodze prywatnie i nie musze się rejestrować po prostu mowi mi kiedy wizyta tzn.wsześniej że co 2 tyg.a teraz co miesiąc i ja sama sobie odliczam że skoro byłam ostatnio np.21 to teraz będe także 21 ale września no i sobie jade na 15 bo pomimo ma napisane że dopirro od 16 ale już o tej 15 także ptrzyjmuje i ja sie staram być pierwsza i tak jest wchodze sobie i gra gitara:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry