• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Dziewczynki, właśnie wróciłam od swojej dr. Potwierdziła ciążę i nazwała fasolkę "Bąbelkiem" :-):-):-). Więc jestem w piątym tygodniu ciąży i wszystko jest w porządku :-):-D:-). Mam porobić wyniki i przyjść w następnym miesiącu to założy mi już kartę ciąży...

Pozdrawiam cieplutko i przesyłam buziaczki :***

reklama
Dziewczynki, właśnie wróciłam od swojej dr. Potwierdziła ciążę i nazwała fasolkę "Bąbelkiem" :-):-):-). Więc jestem w piątym tygodniu ciąży i wszystko jest w porządku :-):-D:-). Mam porobić wyniki i przyjść w następnym miesiącu to założy mi już kartę ciąży...

Gratuluje raz jeszcze :)

Musiałam dokończyc bo już rozpakowane było i nadgryzione:tak::-D
ale jem normalne śniadanka:tak: Tylo dziś sie tak zdarzyło z tym Ww;-):-)
Oj ja też do najchudszych nie należę:tak:

:-) a dziś jakie śniadanko???:-p
Jeżeli chodzi o wagę to wiesz... ja jestem niska bo mam 164cm i ważę 55kg. musze koniecznie schudnąć do 50kg bo w ciąży znowu mi sie przytyje od jedzenia:confused2::sorry: heh.
A pamietam kiedys jeszcze przed ciążą ważyłam 60kg!:eek: po urodzeniu synka schudłam aż do 53kg:eek::rofl2: to sie nazwywa skok heh. Tak własnie dziecko wyciąga z matki :tak: może nie u wszystkich sie to sprawdza ale u mnie to było momentalne wciągnięcie się brzucha... Chciałabym aby i teraz jak zajde w ciążę to abym nie przytyła lecz schudła :-p

Pozdrawiam

Jeżeli chodzi o wagę to wiesz... ja jestem niska bo mam 164cm i ważę 55kg. musze koniecznie schudnąć do 50kg bo w ciąży znowu mi sie przytyje od jedzenia:confused2::sorry: heh.
A pamietam kiedys jeszcze przed ciążą ważyłam 60kg!:eek: po urodzeniu synka schudłam aż do 53kg:eek::rofl2: to sie nazwywa skok heh. Tak własnie dziecko wyciąga z matki :tak: może nie u wszystkich sie to sprawdza ale u mnie to było momentalne wciągnięcie się brzucha... Chciałabym aby i teraz jak zajde w ciążę to abym nie przytyła lecz schudła :-p

Pozdrawiam
To prawda,że dziecko wyciąga z matki:-) Mi jeszcze troche zostało:tak:

Jeszcze raz ogromniaste gratulacje!!:tak:
Wklej sobie suwaczek Kochana:tak::-)

Pozdrawiam
Dziś była bułeczka z serkiem:tak::-) i herbatka:tak::-)
Ja też mam 164 a ważę teraz 63kg:szok::zawstydzona/y: Aż boję się pomyślec co będzie w 9 miesiącu.. a moja waga wyjściowa sprzed ciąży to 63kg:tak:Najpierw schudłam do 62 a teraz znów kg więcej..:zawstydzona/y:

A wiecie co.. dziś rano chciałam sobie zrobic bułeczkę z serkeim hohlanda tym z ziołami. Otwieram opakowanie (ten dlugi prostokąt) a tam od spodu pleśś ciemnozielona:wściekła/y: Normalnie narośnięty grzyb:szok: Termin ważności ok. No ale wyrzuciłam bo przecież z pleśnią nie bede jeśc:sorry: Ale mnie to zszokowalo bo pierwszy raz się spotkalam by na serku topionym i to zamkniętym:eek:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry