• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
mnie dzisiaj rodzice i M chca wyciagnac na basen ale nie wiem,czy to dobry pomysl chyba sie przejade ale kapac sie nie bede
Uwielbiam baseeen :) Pytałam mojego gina to nie mam przeciwskazań a nawet mi polecał bo to takie relaksujące i cwiczy sie miesnie:) Podobno przydatne przy porodzie:)
Aga wejdź na swój profil i tam będziesz miała grupy stworzone przez użytkownika.
Aha, dziękuję:) Zaraz oblukam co i jak:) A od kiedy zaczynamy tam pisac? Czy już zaczełyście?:)

Dziewczyny a kupowałyście już rzeczy do kąpania dzieciaczków i jakieś przybory? Np gruszke do nosa? Bo chciałabym Wam coś podpowiedzieć jak moge:zawstydzona/y: Bo wypróbowane mam i dlatego:zawstydzona/y:
Kochana Ty nam mów jak najwięcej co się sprawdziło a co nie:) Chętnie posłuchamy:) Nawet w kwesti bodziaków, kaftaników itp:)

Oooo.. właśnie jak się opiekowałam takim Filipkiem w wakacje to jego mama mi pokazywała włąsnie tą Fridę i polecała:) Także my też chyba ją kupimy:)

Maggie ja też taką gruszke kupiłam
Sól też mam,ale dostałam w szpitalu. W ogóle wiecie,że dostaniecie paczki w szpitalu??
Wow..:) Paczki :) Hihi:) Ciekawe co u nas się dostaje bo podobno kocyk jeszcze.. :)

Znowu dopominam sie o głosy dla Kacperka od Was :-D:-D
Zaraz oddam głosik:)

reklama
Uwielbiam baseeen :) Pytałam mojego gina to nie mam przeciwskazań a nawet mi polecał bo to takie relaksujące i cwiczy sie miesnie:) Podobno przydatne przy porodzie:)

Aha, dziękuję:) Zaraz oblukam co i jak:) A od kiedy zaczynamy tam pisac? Czy już zaczełyście?:)

Kochana Ty nam mów jak najwięcej co się sprawdziło a co nie:) Chętnie posłuchamy:) Nawet w kwesti bodziaków, kaftaników itp:)

Oooo.. właśnie jak się opiekowałam takim Filipkiem w wakacje to jego mama mi pokazywała włąsnie tą Fridę i polecała:) Także my też chyba ją kupimy:)

Wow..:) Paczki :) Hihi:) Ciekawe co u nas się dostaje bo podobno kocyk jeszcze.. :)

Zaraz oddam głosik:)
Już tam troche popisałyśmy i fotki dałyśmy:-)
Dziękujemy za głosik:tak:
Dla mnie frida na prawde super

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry