Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Oki,ja czekam aż sie mały obudzi :-)To fajnie. :-)
Madziu ja ide troche poleżakować i obejrze sobie 39, 5 bo powtórka będzie :-)
Uwielbiam baseeenmnie dzisiaj rodzice i M chca wyciagnac na basen ale nie wiem,czy to dobry pomysl chyba sie przejade ale kapac sie nie bede
Aha, dziękujęAga wejdź na swój profil i tam będziesz miała grupy stworzone przez użytkownika.
Kochana Ty nam mów jak najwięcej co się sprawdziło a co nieDziewczyny a kupowałyście już rzeczy do kąpania dzieciaczków i jakieś przybory? Np gruszke do nosa? Bo chciałabym Wam coś podpowiedzieć jak mogeBo wypróbowane mam i dlatego
![]()
Oooo.. właśnie jak się opiekowałam takim Filipkiem w wakacje to jego mama mi pokazywała włąsnie tą Fridę i polecałaTo jest Frida
Wow..Maggie ja też taką gruszke kupiłam
Sól też mam,ale dostałam w szpitalu. W ogóle wiecie,że dostaniecie paczki w szpitalu??
Zaraz oddam głosikZnowu dopominam sie o głosy dla Kacperka od Was![]()
Dziękuje:-):-) ja juz dzis glosik oddalam;-)
Już tam troche popisałyśmy i fotki dałyśmy:-)Uwielbiam baseeenPytałam mojego gina to nie mam przeciwskazań a nawet mi polecał bo to takie relaksujące i cwiczy sie miesnie
Podobno przydatne przy porodzie
Aha, dziękujęZaraz oblukam co i jak
A od kiedy zaczynamy tam pisac? Czy już zaczełyście?
Kochana Ty nam mów jak najwięcej co się sprawdziło a co nieChętnie posłuchamy
Nawet w kwesti bodziaków, kaftaników itp
Oooo.. właśnie jak się opiekowałam takim Filipkiem w wakacje to jego mama mi pokazywała włąsnie tą Fridę i polecałaTakże my też chyba ją kupimy
Wow..Paczki
Hihi
Ciekawe co u nas się dostaje bo podobno kocyk jeszcze..
![]()
Zaraz oddam głosik![]()