• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Wiesz Ola czasami takie osoby się zdarzają. Ja na wątku Maj 2010 miałam takie aparatki które kupowały ubranka dla dzieci będąc w 5 tygodniu a potem co niektóre płakały bo poroniły. Współczuję im bardzo ale po co się same nakręcały takimi zakupami. Zdarzają się różni ludzie. Dlatego ja wolę tu z Wami pisać bo jesteście fajne i jakoś tak dobrze się tu czuję.

No ja juz rzadziej zagladam tam, mimo ze go zalozylam- ale dzisiaj to mi sie cisnienie podnioslo.

reklama
Witajcie

Ja wrocilam z pracy, m zrobil obiadek :) i potem idzie do pracy a zabieram sie za pisanie pracy na studia mam dwie do oddania w jednym czasie, wiec wisza nade mna.
Musze sie Wam wygadac- tak mnie wkurzyla jedna dziewczyna ze staraczek na Wyspach-mojego watku- ze szok. Jest w 13 cyklu staran o DRUGIE dziecko, maja tam jakies problemy oboje, a ona wypisuje ze czuje sie jak wyrzutek i ze nic od zycia nie dostaje. Wiec jej odpisalam - a co z nami tymi co nigdy jeszcze nie ujrzaly II na tescie!!!!
Jezuuuuu!!!!!!!!!!!
Olu nie denerwuj sie,nie ma czym

Wiesz Ola czasami takie osoby się zdarzają. Ja na wątku Maj 2010 miałam takie aparatki które kupowały ubranka dla dzieci będąc w 5 tygodniu a potem co niektóre płakały bo poroniły. Współczuję im bardzo ale po co się same nakręcały takimi zakupami. Zdarzają się różni ludzie. Dlatego ja wolę tu z Wami pisać bo jesteście fajne i jakoś tak dobrze się tu czuję.
Ja też właśnie sie tu dobrze czuje z Wami:-)

A ja właśnie położyłam małego i jem rosołek.Mój T będzie robić za chwile opłaty jak przyjdzie,a potem chcemy jechać do auchan.Chce wysłać Maggie paczke i zrobić małe zakupy bo chyba damy samochód do lakiernika

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry