• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

HEJ DZIEWCZYNY:) CZY MOŻNA SIĘ PRZYŁĄCZYĆ?:zawstydzona/y:
POWIEM SZCZERZE, ŻE TRAFIŁAM NA TO FORUM I JUŻ OD TYGODNIA CZYTAM WASZE ROZMOWY I MAM WRAŻENIE JAKBYM WAS ZNAŁA NAPRAWDĘ:)
JA TEŻ STARAM SIĘ O DZIZIUSIA, ALE NIESTETY JEŻELI NIE WYJDZIE W TYM CYKLU TO MOŻEMY PRÓBOWAĆ DOPIERO ZA ROK:-( A JAK TAK BARDZO PRAGNĘ DZIDZIUSIA:-(
A dlaczego za rok??

reklama
Wiesz z jednej strony jest mozliwe zebym urodzila w czasie roku szkolnego, ale byloby nam wtedy ciezko bo ja jestm nauczycielem rytmiki (muzyki) w przedszkolach i jestem zatrudniana na umowe zlecenie wiec nie przysluguja mi zadne pieniazki za l4 czy urlop macierzynski,,,,,,,:/

STARAMY SIE OD WRZESNIA WIEC W SUMIE TO DOPIERO TRZECI CYKL LECI, A MUSZE SZCZERZE POWIEDZIEĆ ŻE W SUMIE PZŹDZIERNIK SIE PRAWIE NIE LICZYL BO MAZ MI WYJECHAL AKURAT W ODPOWIEDNICH DNIACH:cool:
WIEM, ŻE TO PEWNIE STRASZNIE NAIWNE ALE MYŚLALAM, ŻE JEDYNĄ PRZESZKODĄ DO DZIDZIUSIA JEST PRZEKONANIE MĘŻA ŻEBYŚMY ZACZĘLI STARANKA:sorry: NIE SĄDZIŁAM, ŻE MOŻE SIĘ NIE UDAĆ ZA PIERWSZYM RAZEM:no:
A TAK TROCHĘ O SOBIE TO MAM 23 LATA , ZOSTAŁ MI JESZCZE OSTATNI ROK STUDIOWANIA (WYDZIAŁ MUZYKA) NO I W SUMIE NIE WIEM CO WIĘCEJ JAK COŚ TO PYTAJ;-)

Maggie paczka wysłana :-)
He he, a jak przelewu wcale nie wysłałam :-D:-D:-D Nie no żartuje. Daj znać jak będziesz miała pieniążki na koncie bo mam stresa.
A tak wogóle to jetem tak zmolestowana psychicznie że szkoda gadać - i głowa mi pęka. Oczywiście nie po szkole rodzenia tylko Madziu wiesz o co chodzi :-(

Claudia - witaj. Oby ten cykl był udany. Dobrze wiem jaki to problem z umowami. Ja pracowałam na umowe o dzieło i też nic mi się nie należy. A w głupim UP to tylko mnie łaskawie zarejestrowali i nic więcej. Ani kasy, ani pracy nie moge podjąć bo zabiorą ubezpieczenie. LIPA

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry