• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Jak Wam mija niedziela??:-)
U mnie super:) jesteśmy z M już w domku i ogladamy sobie Taniec z gwiazdami:)

Dziękuje za głosiki i że popatrzysz na błyszczyki:-)
Fajnie Kasiu,że kupiłaś sobie kurteczke,pochwał sie:-)
To nie jest głupie,że sie cieszysz,że będziesz sie uczyła
A jakie blyszczyki?:zawstydzona/y::-) bo chyba nie doczytałam czegos:zawstydzona/y::-)
Ja tez mam za tydzien szkołę:) Pierwszy zjazd w tym roku dopiero:) Jakoś późno zaczynamy no ale to ostatni roku już:) Ciekawe jak to w tym roku będzie... musze wreszcie zmienic ten mój temat pracy mgr u promotora i zaczynam pisac:) jakoś nie moge się doczekac tego pisania, jakoś tyle werwy mam:-D

U mnie super:) jesteśmy z M już w domku i ogladamy sobie Taniec z gwiazdami:)

A jakie blyszczyki?:zawstydzona/y::-) bo chyba nie doczytałam czegos:zawstydzona/y::-)
Ja tez mam za tydzien szkołę:) Pierwszy zjazd w tym roku dopiero:) Jakoś późno zaczynamy no ale to ostatni roku już:) Ciekawe jak to w tym roku będzie... musze wreszcie zmienic ten mój temat pracy mgr u promotora i zaczynam pisac:) jakoś nie moge się doczekac tego pisania, jakoś tyle werwy mam:-D
Z Astora szukam błyszczyka:-)

HEJ DZIEWCZYNY:) CZY MOŻNA SIĘ PRZYŁĄCZYĆ?:zawstydzona/y:
POWIEM SZCZERZE, ŻE TRAFIŁAM NA TO FORUM I JUŻ OD TYGODNIA CZYTAM WASZE ROZMOWY I MAM WRAŻENIE JAKBYM WAS ZNAŁA NAPRAWDĘ:)
JA TEŻ STARAM SIĘ O DZIZIUSIA, ALE NIESTETY JEŻELI NIE WYJDZIE W TYM CYKLU TO MOŻEMY PRÓBOWAĆ DOPIERO ZA ROK:-( A JAK TAK BARDZO PRAGNĘ DZIDZIUSIA:-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry