• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

DZIEŃ DOBRY:-)
Ogólnie jestem zadowolona bo synus w nocy budzi sie na mleczko ale co za tym idzie że jak wypije chce iść siusiu na nocnik:-)
Ale martwi mnie jedna rzecz i dlatego tez do ginekologa jedziemy nie 7 grudnia a 30 listopada:sorry:mam coś ostatnio częste bóle brzuszka jak na @ twardnieje mi co sie martwie a wczoraj powróciły kolki w pochwie:-(mam nadzieje że to sa skurcza Braxtona(nie wiem jak dokładnie sie je pisze)że nic nie powoduja:sorry:tabletki mi się kończą te na recepte co zostaje mi nospa bo mam za daleko aby jechac do gina po recepte(wizyta dojazd za dużo kasy )dlatego szybciej się wybierzemy:tak:
MADZIAS mam takie same zdanie jak ty tzn.jestem baaaaardzo za frida do noska(używałam jej przy synku i teraz także bede używac)i za płynami emolientami(uzywałam przy synku i teraz także bede używac):tak:

głosy oddane:-)

witaj i zycze udanych staranek:tak:

to graulacje:-)jeju już grudniówki się rozpakowują co jeszcze troche i czas na styczniówki:rofl2:
To Patrysiu jedźcie wcześniej do gina tak jak mówisz.Trzymam kciuki kochana,a synuś niech jeszcze posiedzi u mamy w brzuszku
Dziękuje za oddany głosik:-)

reklama
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry