Madziaas
Już jesteś:)
Oki:-)jutro dopiero przyjedzie koleżanka do mnie tak na 10co jutro nieco później wejde na BB ;-)
A teraz mykam jeść obiadek![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Oki:-)jutro dopiero przyjedzie koleżanka do mnie tak na 10co jutro nieco później wejde na BB ;-)
A teraz mykam jeść obiadek![]()
:-)ja juz mam obiad przygotowany,kartofelki obrane,salatka zrobiona moge na spokojnie sobie siedzec przed kompem)
oj,wierze Ci Madziu ze jestes padnieta moze poloz sie jakos z malym i odpocznij choc przez chwile,ciekawe czemu tak dzisiaj spi moze naprawde go cos lapieA ja jestem padnięta:-( Ponad godzine usypiałam małego,a i tak śpi na czuja i jak przestane bujać bujaczkiem od razu otwiera oczy![]()
Sama nie wiem dlaczego tak. Obudził sie już ze dwa razy,ale widzi mnie i bujałam więc zamknął oczka spowrotem. Nie moge sie położyć bo cały czas musze bujać nogą bujaczekoj,wierze Ci Madziu ze jestes padnieta moze poloz sie jakos z malym i odpocznij choc przez chwile,ciekawe czemu tak dzisiaj spi moze naprawde go cos lapie

moze ci sie uda polozyc jak juz zasnie mocniej i nie bedziesz musiec bujac,M tez sie musi przespac bo pewnie wieczorem znow ma nocke to ci nie pomoze chetnie bym ci pomogla ale niestety jestes za dalekoMój T śpi bo po nocce jest,a jak wstanie to jedzie potem z samochodem do warsztatu.Do wieczora to chyba będe zdechła no chyba że mały pośpi
Właśnie płacze:-(
Dzięki Justyś kochana jesteś:-)moze ci sie uda polozyc jak juz zasnie mocniej i nie bedziesz musiec bujac,M tez sie musi przespac bo pewnie wieczorem znow ma nocke to ci nie pomoze chetnie bym ci pomogla ale niestety jestes za daleko