• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
oj,wierze Ci Madziu ze jestes padnieta moze poloz sie jakos z malym i odpocznij choc przez chwile,ciekawe czemu tak dzisiaj spi moze naprawde go cos lapie
Sama nie wiem dlaczego tak. Obudził sie już ze dwa razy,ale widzi mnie i bujałam więc zamknął oczka spowrotem. Nie moge sie położyć bo cały czas musze bujać nogą bujaczek :eek:

Mój T śpi bo po nocce jest,a jak wstanie to jedzie potem z samochodem do warsztatu.Do wieczora to chyba będe zdechła no chyba że mały pośpi
Właśnie płacze:-(
moze ci sie uda polozyc jak juz zasnie mocniej i nie bedziesz musiec bujac,M tez sie musi przespac bo pewnie wieczorem znow ma nocke to ci nie pomoze chetnie bym ci pomogla ale niestety jestes za daleko

moze ci sie uda polozyc jak juz zasnie mocniej i nie bedziesz musiec bujac,M tez sie musi przespac bo pewnie wieczorem znow ma nocke to ci nie pomoze chetnie bym ci pomogla ale niestety jestes za daleko
Dzięki Justyś kochana jesteś:-)
Ten mój syn to jest udany,dałam mu butelke żeby troszke zjadł,a on sie śmieje i mówi "guu"
A mój T niestety znowu ma nocke:-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry