Madziaas
Już jesteś:)
No chyba takmoze Kacperek ma gorszy dzien jak czasami kazdy z nas,a twoj M caly czs robi nocki?
Nie on ma różne zmiany,akurat teraz miał weekend i dzisiaj nocke
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No chyba takmoze Kacperek ma gorszy dzien jak czasami kazdy z nas,a twoj M caly czs robi nocki?
Acha no to fajnie,mój ma 3 zmianymoj to caly czas na rano kiedys tylko jak mial swoja firme to robil do nocy,a ja sie wkurzalam bo czasami tylko widzielismy sie w weekend,a po slubie jakos sie to ustabilizowalo,a teraz jak ma nowa prace to jest z pracy po 15 chyba,ze nadgodziny robi ale to max do 18
Ja to miałam albo po 12 albo 6 godzin.Bo ja w sklepie z biżuterią pracowałamacha,ja to jakos nie lubialam robic na noc na szczescie pracowalam tak tylko prze dwa miesiace potem tylko na rano i poludnie
No wiesz tak to już jest.Mój też sam pracuje:-)czasami mi zal mojego,ja calymi dniami w domu siedze,a on do roboty musi chodzic,no ale tak to juz jest