• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

wsrod moich znajomych tez duzo ludzi adoptuje maluszki choc niektorzy musieli dlugo czekac i powiem tak szczerze nie podoba mi si w jaki sposob to trwa,zalatwiania jest masa i to trwa i trwa,a tak maluszek juz by mogl byc dawno w domu z nowymi rodzicami,a nie w pogotowiu opiekunczym

reklama
A ja jestem padnięta:-( Ponad godzine usypiałam małego,a i tak śpi na czuja i jak przestane bujać bujaczkiem od razu otwiera oczy:eek:
może ciśnienie nie takie na dworzu to i synek ma nieteges humorek:sorry:no chyba że coś łapie Kacperka:sorry:
Cześć kobitki ja już po wypadzie na miasto. Niestety Madziu nie ma tego błyszczyka dla Ciebie. Oglądałam właśnie różne rzeczy na chrzciny i zdecydowaliśmy z M, że kupię chrześnicy tą chustę co się ma do chrztu, pamiątkowy albumik i albo złotą przywieszkę do łańcuszka albo jakiś chodzik albo coś w tym stylu. Widziałam takiego złotego aniołka. Śliczny i strasznie się na niego napaliłam.
fajowy pomysł:tak:ps.pochwal się później pazurkami:-)

Witajcie:)
A u mnie od rana koleżanki co nie miałam jak wejsc na BB:( No ale juz mam spokój, goscie się rozeszli, M w pracy także mam czas:) Jeszcze jedno forum musze ogarnąc i będzie z głowy:)
Z Astora szukam błyszczyka:-)
Jakiś konkretny kolorek?? Moze u mnie w miescie znajdę:)

HEJ DZIEWCZYNY:) CZY MOŻNA SIĘ PRZYŁĄCZYĆ?:zawstydzona/y:
POWIEM SZCZERZE, ŻE TRAFIŁAM NA TO FORUM I JUŻ OD TYGODNIA CZYTAM WASZE ROZMOWY I MAM WRAŻENIE JAKBYM WAS ZNAŁA NAPRAWDĘ:)
JA TEŻ STARAM SIĘ O DZIZIUSIA, ALE NIESTETY JEŻELI NIE WYJDZIE W TYM CYKLU TO MOŻEMY PRÓBOWAĆ DOPIERO ZA ROK:-( A JAK TAK BARDZO PRAGNĘ DZIDZIUSIA:-(
Witaj:) Życzę szybkiego zafasolkowania:)

CIESZĘ SIĘ ŻE JUŻ NIEDŁUGO ZOBACZYSZ SWOJEGO MALUCZKA:-)
STARAM SIĘ NIE NAKRĘCAĆ, ALE NIE DAJE RADY NIBY O TYM NIE MYŚLE, ALE ZA SEKUNDĘ ŁAPIĘ SIĘ , ŻE WŁAŚNIE MYŚLE:(
I SOBIE ZACZYNAM HISTORIE W GŁOWIE TWPRZYĆ, ŻE MOŻE....
MOŻE COŚ ZE MNĄ NIE TAK.....
Z MOIM MĘŻEM?....
NO I MAM TYŁOZGIĘCIE , NIBY GIN MÓWIŁ, ŻE TO TYLKO NIEZNACZNIE MOŻE UTRUDNIĆ ZAJŚCIE, ALE MOŻE MNIE TYLKO POCIESZAŁ?
DUŻO TYCH MOŻE.....:cool:
Mi gin mówił, że na tyłozgiecie to najlepiej od tyłu jak para się kocha..I wiecie co.. my z M jak się o dzidzię staraliśmy to zawsze pozycja klasyczna a jak się dowiedzialam o różnych problemach z zajściem to wypróbowaliśmy ta metode no i na brzuszku też lezałam i sie udalo:tak:

Witam dziewczyneczki!
Agniesiak a o czym Ty chcesz pracę magisterską pisać? Na jakich jesteś studiach?
Kochana jestem już na ostatnim roku na pedagogice pracy. Wczesniej pisałam prace licencjacką z pedagogiki, a teraz mam dwuletnie uzupełniajace i temat ma: Wypalenie zawodowe..... (i tu wybrac sobie jakąś grupę, np, pracowników socjalnych, pielęgniarek itp.) Dokładnie swojego nie pamiętam ale miałam chyba: Wypalenie zawodowe opiekunów i wolontariuszy świetlic opiekunczo-wychowawczych na terenie powiatu Przasnyskiego. Chcę zmienic ten temat. Tylko ja mam badac jak to jest na terenie POWIATU... inne osoby mają daną placówkę i tylko tam robią badania.. a mi sie POWIAT trafił:eek: Dlatego M mi dał parę pomysłów i na pierwszych zajęciach seminaryjnych od razu temat zmieniam:tak:

Czesc. Jestem nowa na tym forum:zawstydzona/y:
Przyjmiecie mnie to swojego wątku.?:zawstydzona/y:
Witaj:)

No i doczłapałam do lapka.

Ale zaraz musze na poczte podejść - ech.

Madziu - lipa będzie z tym błyszczykiem. Bo ja pierdoła nie doczytałam i to jest Astor Shine Deluxe 6 h tylko że na dole małymi literkami jest Jewels. Więc to chyba nie ten :-(Tak więc nie rób żadnych przelewów. Ja jeszcze poszukam a ten albo jutro oddam albo zostawie sobie bo mi się podoba - taki delikatny jest. Zrobiłam fotki tylko jakiś brzoskwiniowy na nich wyszedł ...

ST830742.jpg ST830743.jpg

p.s. Ale krzykacz z Kacperka :-D:-D:-D Jak temperaturka?

No i doczłapałam do lapka.

Ale zaraz musze na poczte podejść - ech.

Madziu - lipa będzie z tym błyszczykiem. Bo ja pierdoła nie doczytałam i to jest Astor Shine Deluxe 6 h tylko że na dole małymi literkami jest Jewels. Więc to chyba nie ten :-(Tak więc nie rób żadnych przelewów. Ja jeszcze poszukam a ten albo jutro oddam albo zostawie sobie bo mi się podoba - taki delikatny jest. Zrobiłam fotki tylko jakiś brzoskwiniowy na nich wyszedł ...

Zobacz załącznik 181001 Zobacz załącznik 181002

p.s. Ale krzykacz z Kacperka :-D:-D:-D Jak temperaturka?
Maggie kochanie nie rób sobie kłopotu z tym błyszczykiem.To nie ten co na zdjęciu ten ma inne opakowanie, mogłam Ci zrobić fotke tego mojego starego.Ale prosze Cie nie szukaj już tego,damy spokój
Niepotrzebnie tyle o nim gadałam
Jak dzwoniłam to jeszcze tak nie krzyczał,za chwile sie zaczeło:-D:-D Byliśmy na spacerku i pospał 2 godzinki :-)

Maggie kochanie nie rób sobie kłopotu z tym błyszczykiem.To nie ten co na zdjęciu ten ma inne opakowanie, mogłam Ci zrobić fotke tego mojego starego.Ale prosze Cie nie szukaj już tego,damy spokój
Niepotrzebnie tyle o nim gadałam
Jak dzwoniłam to jeszcze tak nie krzyczał,za chwile sie zaczeło:-D:-D Byliśmy na spacerku i pospał 2 godzinki :-)
Madziu wklej mi fotke tego starego. Bo ja tak przy okazji będę sprawdzać. Chciałam dzis pokupować dla Małego i dla Siebie pare rzeczy do szpitala ale i tak wszystkiego nie dostałam. Więc nie jedną drogerie jeszcze zalicze i przy okazji spojrze czy nie ma tego Twojego błyszczyka. :tak:

To Kacperek się zdenerwował że zamiast się Nim zajmować to ze mną gadałaś :-D:-D:-D Dobrze że pospał. A temperatury już nie ma?

Madziu wklej mi fotke tego starego. Bo ja tak przy okazji będę sprawdzać. Chciałam dzis pokupować dla Małego i dla Siebie pare rzeczy do szpitala ale i tak wszystkiego nie dostałam. Więc nie jedną drogerie jeszcze zalicze i przy okazji spojrze czy nie ma tego Twojego błyszczyka. :tak:

To Kacperek się zdenerwował że zamiast się Nim zajmować to ze mną gadałaś :-D:-D:-D Dobrze że pospał. A temperatury już nie ma?
Oki to wkleje:-) Ale troszke pokupiłaś dla Siebie i Malutkiego tak?
On był zdenerwowany bo chciał spać,ale mu nie wychodziło:-D

Nie temperatury już nie ma,na szczęście

Oki to wkleje:-) Ale troszke pokupiłaś dla Siebie i Malutkiego tak?
On był zdenerwowany bo chciał spać,ale mu nie wychodziło:-D
Nie temperatury już nie ma,na szczęście
Coś tam zakupiłam ale niestety nie wszystko, chociaż może dobrze bo będzie pretekst do wyjścia z domu :tak:
Dobrze że Kacperek już ok.

A ja jutro rano jade do szpitala. Pojade na 8 to zrobie badania, a na 8:50 usg.

reklama
Coś tam zakupiłam ale niestety nie wszystko, chociaż może dobrze bo będzie pretekst do wyjścia z domu :tak:
Dobrze że Kacperek już ok.

A ja jutro rano jade do szpitala. Pojade na 8 to zrobie badania, a na 8:50 usg.
Sorki,że tak długo,ale małemu mierzyłam temperature,a to jest ciężkie bo są okrzyki:-)To daj znać potem po szpitalu co i jak,no i trzymam kciuki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry